Σώματα Ασφαλείας

Αγωνία για τους ανώτατους της ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα

Όπως πρώτη έγραψα για την έναρξη των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ., χωρίς «όργια» ή «φήμες», συνεχίζω με την παράθεση των έως τώρα πληροφοριών, με σεβασμό στην αγωνία των υπό κρίση ενστόλων.

Οι Αντιστράτηγοι δίνουν πρώτοι τον ¨αγώνα¨ διατήρησης και ευελπιστούν, να μην είναι στον κατάλογο των προς αποστρατεία. Ούτως ή άλλως, ο κατάλογος αυτός θα είναι μικρός.

Τι σημαίνει αυτό; Θα γίνει «σφαγή» στους Υποστρατήγους και τους Ταξιάρχους. Και αυτό, με δεδομένο ότι δεν μπορεί, να σταματήσει η επετηρίδα, η οποία όμως εν προκειμένω δείχνει διαθέσεις ¨σταματήματος¨ στα πολύ υψηλά κλιμάκια.

Ερωτηματικό αποτελεί  η δίκαιη αγανάκτηση των υπολοίπων ανωτάτων, οι οποίοι δικαιωματικά έχουν ¨ελπίδα στο όνειρο¨, όμως την βλέπουν, να περικόπτεται, όσο η ηγεσία παραμένει σταθερή.

Έπεται συνέχεια …

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν