Κυρίως Θέμα Πολιτική

«Απασφάλισε» ο Ν. Παπανδρέου! «Έχει γίνει απαγορευμένο να λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε κάτι καλό»

Για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά και τη θητεία της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου μίλησε ο αδερφός του και συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου.

Αφορμή στάθηκε το άρθρο του με τίτλο «Ώστε θέλετε τη ψήφο των Παπανδρεϊκών;», που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην «Οικονομική Επιθεώρηση».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιο στον ρ/σ του ΣΚΑΪ: «Θέτω το ερώτημα στους ψηφοφόρους. Είναι ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις για την περίοδο που είχε κυβερνήσει ο Γ. Παπανδρέου. Ο τρίτος Παπανδρέου είχε μια ανώμαλη προσγείωση από την εξουσία. Υπάρχει κάτι στο γονίδιο των αλλαγών που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι ευκαιρία αντί να κρύβονται να λένε ότι έκανε το opengov, την ηλεκ. συνταγογράφηση, το πολύ σπουδαίο έργο της Διαύγειας. Ας πούμε ότι έκανε αυτά τα πράγματα ο Γ. Παπανδρέου αν θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο των Παπανδρεικών. Έχει γίνει σχεδόν απαγορευμένο να λένε ότι ο «Γιώργος Παπανδρέου έκανε κάτι καλό». Έχει δημιουργηθεί ένα πέπλο που δεν θέλουν να αναφερθούν στο όνομα. Είναι ευκαιρία να πάρουν θέση για όσα έκανε ο Γ. Παπανδρέου».

Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Την απόφαση για το ΔΝΤ την πήραν ομόφωνα όλοι οι βουλευτές όχι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου… Αλλά η κριτική είναι εύκολη».

Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε και για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά: «Δεν μπορείς να περιμένεις λύσεις από τον ουρανό. Η εύκολη λύση είναι να μην κάνεις τίποτα. Το να κινηθείς μπορεί να μας φέρνει σε άλλη κατάσταση. Είμαι υπέρ αυτής της προσπάθειας. Πρέπει να γίνει. Θα ήταν καλό να πάρουν θέση αυτοί που διεκδικούν την ψήφο των Παπανδρεϊκών για τα σωστά μέτρα που έγιναν τότε».

Την ίδια στιγμή μίλησε και για την «μάχη» της οικογένειάς του από τα Fake news: «Η οικογένεια γίνεται πιο δυνατή από τα Fake news. Όποιος θέλει να επισκεφτεί τα παλάτια της Μαργαρίτας στην Κόρινθο. Για εμένα έλεγαν ότι έχω διαμερίσματα στο Λονδίνο. Έχουν γίνει δικαστικές διαμάχες που έχουν κερδηθεί. Η διαπλοκή ακόμα υπάρχει. Δεν έχει σταματήσει. Αυτή τη μάχη κατά της διαπλοκής έδωσε ένας πρωθυπουργός και πήρε μαζί του όλα τα στελέχη της οικογένειας».

Πηγή: https://thecaller.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν