Ένοπλες Δυνάμεις

Απίστευτα χαμηλή πτήση F-15 – BINTEO

Μαχητικό αεροσκάφος F-15 πραγματοποιεί απίστευτα επικίνδυνους ελιγμούς με φόντο τα χιονισμένα βουνά της Ουαλίας.

Η περιοχή γνωστή και ώς «Mach Loop»(αναφορά στην ταχύτητα του ήχου) στη βορειοδυτική Ουαλία παρέχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους λάτρεις των μαχητικών αεροσκαφών. Τα μαχητικά αεροσκάφη στην συγκεκριμένη περιοχή πραγματοποιούν απίστευτα χαμηλές πτήσεις.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Elwyn Roberts απαθανάτισε την στιγμή που ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ από την 48ης Fighter Wing – με έδρα το Lakenheath της RAF  – η οποία ειναι βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και η μοναδική πτέρυγα F-15 στην Ευρώπη – πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς με φόντο τα χιονισμένα βουνά της Ουαλίας στην περιοχή ‘Mach Loop’.

Πολλοί λάτρεις της αεροπορίας αλλά και φωτογράφοι συρρέουν στην περιοχή που είναι πλέον γνωστή ως ‘Mach Loop’. Τα ψηλά βουνά – με υψόμετρο εως και 1,000 μέτρα – επιτρέπουν σε όλους τους τύπους αεροσκαφών να πραγματοποιούν περάσματα χαμηλού ύψους (low pass).

Η Low Flying Area 7, που ειναι και η επίσημη ονομασία της περιοχής, είναι μια απο πολλές περιοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου αεροσκάφη μπορούν να πραγματοποιούν περάσματα στα 250 πόδια. Μάλιστα το 2017 έχουν περάσει απο την συγκεκριμένη περιοχή διάφορα αεροσκάφη μεταξύ των οποίων ειναι τα: C-130J Hercules,  F-22 Raptor, F-35A, C-17 Globemaster III.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Πηγή: https://www.onalert.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν