Ελλάδα

Δεν είναι μόνο το Αιγαίο και η Θράκη – «Σήμα» κινδύνου από την Κέρκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θωρακίστε μας απέναντι στην αλλαγή συνόρων»

Οι Αλβανοί έχουν ξεφύγει με αποτέλεσμα να θορυβηθούν οι ακρίτες μας στην Δύση.
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και δεν πρόκειται απλά και μόνο για ακραίες φωνές όπως επιμένουν τα ρεπορτάζ των ελλαδικών ΜΜΕ.

Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια παραχάραξης συνόρων και, σε αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιούνται και ακραίες φωνές.

Οι Αλβανοί τώρα μας απειλούν και μέσω νέου χάρτη που σχεδίασαν, ο οποίος περιλαμβάνει σχεδόν όλη την Ήπειρο και κάνει το γύρο του διαδικτύου στην γειτονική χώρα.

Έχει τίτλο «Η σημερινή Αλβανία» και σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται οι νομοί  Πρεβέζης , Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και η Κέρκυρα.

«Αυτή η ηλιθιότητα, διότι περί ηλιθιότητας πρόκειται , κρύβει και κάτι επικίνδυνο. Ο ασκός του Αιόλου για παραχάραξη των συνόρων έχει ανοίξει. Μπαίνει ένα ζήτημα θωράκισης τόσο του νησιού μας αλλά και ιδιαίτερα των διαπόντιων νησιών που έχουμε στο Βορρά», αναφέρει ο Δήμαρχος Κερκύρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι Αλβανοί φυσικά κοιτούν και εκτός των ελληνικών συνόρων, βάζοντας στο μάτι το Μαυροβούνιο, το Κοσσυφοπέδιο, κομμάτια των Σκοπίων και της Σερβίας.

Έχουν κατασκευάσει ακόμα και ιστοσελίδα με το όνομα «Preveza Press».

«Εμείς ζούμε στην Ελλάδα και φτάνουμε μέχρι την Σλοβενία γι ‘ αυτό είμαστε η Ενωμένη Αλβανία», ονειρεύονται οι Αλβανοί, τους οποίους έχουν παραμυθιάσει με ψευδοθεωρίες περί δήθεν καταγωγής τους από τους αρχαίους Ιλλυριούς, ενώ στην πραγματικότητα ήρθαν στην περιοχή που καταπατούν από τον Καύκασο και τον ποταμό Αλβανό.

Δεν διστάζουν μάλιστα να στα τραγούδια τους να προσβάλλουν την Ελλάδα.

Και μπορεί το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star» να επιμένει ότι όλα αυτά προέρχονται από ακραίες φωνές, ωστόσο η μέση λύση που θα επιχειρηθεί να δοθεί μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, θα φανεί ως «μέση λύση». Κάτι σαν το… «Βόρεια Μακεδονία» των Σκοπίων!

Είπατε κάτι;

Δείτε στο 20.29:

Πηγή: https://www.el.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν