Διεθνή

Δεν υπάρχει – Φελπς εναντίον καρχαρία… μία κούρσα που θα μείνει στην ιστορία

Ο 23 φορές χρυσός ολυμπιονίκης αναζητεί νέες προκλήσεις στα 32 του χρόνια

Έχει γράψει ιστορία με τα 23 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια που έχει κατακτήσει. Στα 32 του χρόνια, όντας ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχει αναδείξει η ιστορία, ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς αναζητεί νέες προκλήσεις. Όπως φαίνεται, τις βρήκε. Για την ακρίβεια, θα… αντιμετωπίσει μία απίστευτη πρόκληση, καθώς «έκλεισε» αγώνα κολύμβησης με… καρχαρία, στην ανοιχτή θάλασσα! Μία κούρσα, που αν μη τι άλλο θα μείνει στην ιστορία!

Ποιος θα βγει νικητής; Ο άνθρωπος ή ο καρχαρίας; Θα τον «φάει» στην κολύμβηση ο Μάκλς Φελπς, ή ο Αμερικανός θα δει την… ουρά του «ανταγωνιστή» του; Υπάρχει και μία τρίτη πιθανότητα… Να φάει -κανονικά- ο καρχαρίας τον Φελπς! Όμως το συγκεκριμένο σενάριο δεν… περιλαμβάνεται στα σχέδια των διοργανωτών, οι οποίοι προφανώς, θα έχουν τον τρόπο τους να το ελέγξουν.

Το θέμα αποκάλυψε ο ίδιος ο Μάικλ Φελπς, με ανάρτησή του στο Instagram. Έγραψε μάλιστα, ότι θα κάνει κάτι, που πάντα ήθελε… Προφανώς αναζητεί προκλήσεις πάνω από τον μέσο όρο. Με 23 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, με όλα τα ανθρώπινα ρεκόρ στην κολύμβηση δικά του, ο 32χρονος Αμερικανός θέλει να επιδιώξει κάτι… πιο ξεχωριστό, από τα όσα θαυμαστά έχει πράξει μέχρι σήμερα.

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν