Ένοπλες Δυνάμεις

Η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τα εξοπλιστικά και το παρακράτος

Ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, πατέρας δύο παιδιών δολοφονήθηκε σήμερα από άγνωστους που μπήκαν στο γραφείο του ως πελάτες. Το όλο σκηνικό παραπέμπει σε επαγγελματίες, είτε πρόκειται για εγχώριους, είτε για εισαγόμενους δολοφόνους.

Όσο για την αιτία της δολοφονίας που θα διερευνηθεί από την ΕΛΑΣ πιθανόν ν’ αναζητηθεί και σε πεδία που έχουν σχέση και με τα εξοπλιστικά. Όντας συνήγορος υπεράσπισης του Θωμά Λιακουνάκου, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δίκη και μάλιστα πολλοί λένε πως ήταν ο βασικός παράγοντας που ο Mr Leopard “έπεσε” στα μαλάκα.

Φαίνεται όμως πως τελευταία είχε κι άλλη υπόθεση την οποία χειριζόταν με αρκετό βάθος και πιθανότατα σε σχέση με άλλον μεγάλο παίκτη των εξοπλιστικών. Η συνδικαλιστική του δράση και η μεγάλη εμπειρία του δεν τον βοήθησαν ν’ αποφύγει τις “κακοτοπιές” όμως.

Τον τελευταίο καιρό είχε υπερασπιστεί μαζί με το Μάκη Βορίδη τους υπεύθυνους της εφημερίδας “Παραπολιτικά” σε δικαστική διαμάχη που είχαν με το ζεύγος Πάνου Καμμένου – Έλενας Τζούλη και ήταν συνήγορος στην υπόθεση της Energa. Γενικά δικηγορούσε σε υποθέσεις που “έκαναν θόρυβο”.

Ο Μιχάλη Ζαφειρόπουλος, ήταν γιός του πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και στέλεχος της δεξιάς παράταξης. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζητιόταν η υποψηφιότητα του για την προεδρία του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η δολοφονία αυτή έχει έντονο άρωμα “συμβολαίου θανάτου”. Αυτοί που μπορούν να πληρώσουν κάτι τέτοιο δεν είναι πολλοί. Ο υπόκοσμος στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμα που τα ξέρουν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Όσο για το παρακράτος, αυτό μάλλον θα πρέπει ν’ αναζητηθεί στις εξτρεμιστικές – τρομοκρατικές ομάδες που δρουν ακόμα ανεξέλεγκτα.

Ο στρατηγός Τόσκας μάλλον έχει μείνει λίγο πίσω στο παιχνίδι “κλέφτες – αστυνόμοι” και πιθανότατα θέλει restart. Η άνευ κανόνων δημοκρατία οδηγεί στην κοινωνική αναρχία και στην ασυδοσία. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που γειτνιάζουν ιδεολογικά με χώρους που κινούνται στη βία οφείλουν να “φέρονται” πιο ώριμα και ν’ αφήνουν τους θεσμούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο Τσεκουράτος εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος και θεωρεί καθήκον της ΕΛΑΣ και της κοινωνίας να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Πηγή: http://www.armynow.net

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν