Εθνικά Θέματα

Έχουν μειώσει την ύλη, για την ελληνική επανάσταση – Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί, «τρίβουν» τα χέρια τους (Βίντεο)

Όλοι το ξέρουμε. Είναι κοινό μυστικό, ότι τα παιδιά στα σχολεία δεν μαθαίνουν την ελληνική ιστορία.

Η Παγκοσμιοποίηση έχει βάλει φρένο στο Έθνος των Ελλήνων. Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι αλωνίζουν, αφού βλέπουν ότι η σημερινή Ελλάδα, δεν αντιδρά και έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία δεν είναι καινούργια, αλλά δείχνουν το πρόβλημα που υπάρχει

Σημείο των καιρών

Σαν να μην ήταν αρκετές οι αλλαγές που έγιναν, στα βιβλία της ιστορίας, ήρθε και η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, να…αποτελειώσει ότι είχε μείνει όρθιο. Τι να πρωτοπεί κανείς, το ότι δώσαμε το όνομα; Το ότι δώσαμε μακεδονική γλώσσα και εθνικότητα στους Σκοπιανούς; Πρέπει να σημειωθεί όμως, το εξής:

Η σημερινή κυβέρνηση, δεν έκρυψε ποτέ τις επιδιώξεις της. Ακολουθεί δηλαδή, το μοντέλο που πιστεύει ότι είναι σωστό. Οι πολίτες, από ότι φαίνεται δεν πίστευαν ότι θα επέλθουν όλες αυτές οι αλλαγές.

Όπως και να έχει όμως, η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα, δεν είναι αποδεκτή (από πολλούς πολίτες). Άλλωστε αυτό το είδαμε στα Συλλαλητήρια που έγιναν (για την ελληνικότητα της Μακεδονίας).

Ας συνεχίσουμε όμως, με τις αλλαγές που έχουν γίνει, τα τελευταία 3 χρόνια (ιδιαίτερα), στα σχολικά βιβλία. Ούτε τα δημοτικά σχολεία δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την ιδεολογική κατήχηση αν θέλετε και αυτή η έκφραση μπορεί να είναι σκληρή, δεν παύει όμως, να είναι αληθινή.

Πηγή: https://www.el.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν