Ελλάδα

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τους Έλληνες στρατιωτικούς (video)

Τώρα, μπλέξαμε!

«Οι Τούρκοι έστησαν ενέδρα στον Έβρο»

Την εκτίμηση ότι οι δύο έλληνες στρατιωτικοί έπεσαν θύμα ενέδρας στον Έβρο από Τούρκους και ότι η υπόθεση είναι στημένο επεισόδιο, εξέφρασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ. Παραγιουδάκης, και όπως είπε «τώρα, μπλέξαμε…».

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παραγιουδάκης  χαρακτήρισε το επεισόδιο «στημένο από την Τουρκία», αμφισβητώντας την πληροφορία ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν το τουρκικό έδαφος για 250 μέτρα.

«Από τη στιγμή που δεν επέστρεψαν άμεσα οι στρατιωτικοί, περιπλέκεται η υπόθεση. Αφού δεν τέλειωσε τις πρώτες ώρες στα σύνορα, μπλέξαμε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιώτες. Πρέπει να ήταν άλλη δύναμη, εκπαιδευμένη να κάνει αυτό. Ειδικές δυνάμεις που είχαν ετοιμαστεί για να υφαρπάξουν έλληνες στρατιωτικούς. Να είχαν πάρει αυτή την εντολή».

«Στη θάλασσα εύκολο είναι να κάνεις εμβολισμούς, Στον Έβρο δεν είναι εύκολο. Ξέρουν ότι εκεί δεν παίζουμε. Υπάρχει μια άτυπη συμπεριφορά, ότι δεν συλλαμβάνεις εύκολα. Θεωρώ ότι είχε στηθεί το επεισόδιο» πρόσθεσε ο κ. Παραγιουδάκης.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν