Πολιτική

Καβγάς Δένδια-Ρήγα on air: Αποχώρησε από το στούντιο ο γγ του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έντονη λογομαχία κατέληξε τηλεοπτική συνύπαρξη των Δένδια – Ρήγα, με τον γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από το στούντιο του Star όπου γινόταν η πολιτική συζήτηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Δένδιας σχολίαζε την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ από την ελληνική κυβέρνηση, με τον Παναγιώτη Ρήγα να τον διακόπτει. Τότε, για αδιευκρίνιστους λόγους, ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε περίπου 10 φορές τη φράση «αρχίσαμε τις διακοπές», υψώνοντας τον τόνο της φωνής του κλιμακωτά.

«Προσέξτε γιατί έχετε και αμνησία και αγνωμοσύνη και καταστροφικότητα» είπε ο κ. Ρήγας, με τον Δένδια να τονίζει: «Τελειώστε τις ανοησίες να πάμε παρακάτω». Αυτό το «επιχείρημα» επανέλαβε άλλες περίπου 10 φορές ο αναψοκοκκινισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρνούμενος κάθε συζήτηση με τον συνομιλητή του.

«Κύριε Δένδια, εγώ θα σας απαντήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους τηλεθεατές» σημείωσε ο Ρήγας, με τον Δένδια να απαντά απρεπώς: «Από τον εαυτό σας δεν έχετε πολλά να σεβαστείτε. Σεβαστείτε τους τηλεθεατές». Τότε, ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε από το τραπέζι της συζήτησης, με τη διαμάχη να κρατά λίγα λεπτά ακόμα, μέχρι την αποχώρηση του κ. Ρήγα.

Δείτε το βίντεο:


Πληροφορίες για το συντάκτη

Δέσποινα Λάππα

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν