Διεθνή

Λάγκερφελντ: Οι πρόσφυγες είναι οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων

Προκλητικές δηλώσεις από τον Γερμανό σχεδιαστή μόδας – Τι είπε για τη Μέρκελ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Καρλ Λάγκερφελντ για τους πρόσφυγες και τους Εβραίους.

Όπως υποστήριξε ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Salut les terriens!», στο Canal 8, οι άνθρωποι που παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς, αποτελούν «τους χειρότερους εχθρούς των Εβραίων».

«Ακόμη και αν έχουν περάσει εν τω μεταξύ δεκαετίες, δεν γίνεται να σκοτώνει κάποιος εκατομμύρια Εβραίους και μετά να δέχεται εκατομμύρια από τους εχθρούς τους, τη στιγμή μάλιστα που η Μέρκελ δεν είχε ανάγκη να υποδεχτεί περισσότερους πρόσφυγες» εξήγησε σε δηλώσεις του ο 84χρονος διευθυντής του Οίκου Chanel, αναφερόμενος στην πολιτική του Βερολίνου στο προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας κατηγόρησε την Άνγκελα Μέρκελ ότι προχώρησε σε άνοιγμα των συνόρων, υποδεχόμενη «υπερβολικά πολλούς μουσουλμάνους», καθώς επιχείρησε να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε λόγω της ελληνικής κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το γαλλικό Ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχτηκε εκατοντάδες καταγγελίες για τα λεγόμενα του Λάγκερφελντ, με αποτέλεσμα να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επίπληξης του παρουσιαστή της εκπομπής, Τιερί Αρντισόν.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν