Διεθνή

Με… πέντε δάχτυλα απάντησε στον Τραμπ ο προπονητής της «σελεσάο»…!

Τι τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέταξε το… γάντι στη “σελεσάο” και ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι -κατά κόσμον Τίτε- είχε μια… φαρμακερή απάντηση προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, βρέθηκε στο Λευκό Οίκο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μια δημοσιογράφος από τη Βραζιλία προσπάθησε να κάνει μια ερώτηση στον Τραμπ και εκείνος την ρώτησε από ποια χώρα είναι. “Από τη Βραζιλία, έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο”, είπε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να αναφέρει: “Είχε όμως κάποια προβλήματα πρόσφατα”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φυσικά σχολίασε την κακή πορεία – εικόνα που είχε η Βραζιλία στο πρόσφατο Μουντιάλ. Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, ενημερώθηκε για το σχόλιο του προέδρου των ΗΠΑ και του… έστειλε μια “πληρωμένη” απάντηση.

Σαν άλλος… Ριβάλντο, ο Τίτε άνοιξε την παλάμη του και έδειξε τα πέντε δάχτυλα, που αντιστοιχούν στα 5 Μουντιάλ που έχει κατακτήσει η Βραζιλία. “Η απάντησή μου στον Τραμπ είναι ότι έχουμε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Ίσως θα έπρεπε να ενημερωθεί καλύτερα”.


Πηγή: https://www.crashonline.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν