Πολιτική

Ο αντισημιτισμός στην Τουρκία… “σίγουρο χαρτί” και το σήκωσε ο Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε απειλές σε βάρος του Ισραήλ, λέγοντας ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς της Ιερουσαλήμ είναι «κόκκινη γραμμή» για τους μουσουλμάνους, απειλώντας εκ νέου με ρήξη στις διπλωματικές σχέσεις. Ας όψονται όσοι ακόμα στο εβραϊκό κράτος φλερτάρουν με την Άγκυρα επιθυμώντας διμερή συνεργασία…

Ο Ερντογάν είπε ότι στο πλαίσιο της άσκησης της προεδρίας του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (OIC) θα κινητοποιήσει ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο σε βάρος των Ισραηλινών! Η απορία που εγείρεται, είναι για ποιον λόγο δεν στρέφει τα πυρά του κατά των ΗΠΑ και του Τραμπ που επιθυμεί να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντάς την εμμέσως ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το άγριο στρίμωγμα του διεφθαρμένου ηγέτη της Τουρκίας -που θα υποδεχθεί η Ελλάδα με τιμές- στις ΗΠΑ, λόγω της εν εξελίξει δίκης, του υπαγορεύει να ανεβάζει τους τόνους σε οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσε να ενισχύσει το προφίλ του που έχει τρωθεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, αν και εκατομμύρια Τούρκων στην Ανατολία, εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν.

Πηγή: http://www.defence-point.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν