Κυρίως Θέμα Πολιτική

Ο υφυπουργός Παιδείας βγήκε στο Πρωινό με φόντο το ΕΑΜ να πει πως «οι μαθητές σέρνονται στα Λαδάδικα για να μπουν σε κ@@δικο» (BINTEO)

Έχοντας ως φόντο το Ε.Α.Μ. και τονίζοντας ότι είχε το μεγαλύτερο πρόγραμμα για να «χτυπήσει» τον αναλφαβητισμό, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις μίλησε σήμερα στο Πρωινό.

Ο κ. Ζουράρις μίλησε για το φλέγον ζήτημα την κατάργηση των σχολικών εκδρομών: «Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν!»

Ενώ την ίδια ώρα έκανε λόγο για τη μοναξιά: «Έχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες». Επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης: «Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη! Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια τέτοια παραδείγματα. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας».

Τέλος ο υφουπουργός μίλησε και για τη Βούλα Πατουλίδου:
Η Βούλα Πατουλίδου είναι είναι ακριβώς αυστηρή και καταδεκτική, όπως ένας κίονας του Παρθενώνα. Είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. άγαλμα! Είναι κανών του Πολυκλείτου.

Πηγή: https://thecaller.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας