Πολιτική

Οι Ολλανδοί τόλμησαν και τα έβαλαν με την Τουρκία! «Πόρτα» σε Τουρκάλα πρώην υπουργό

Οι σχέσεις της Ολλανδίας με την Τουρκία δεν είναι καθόλου καλές, λόγω της σύλληψης και απέλασης της υπουργού Οικογενειακών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Fatma Betül Sayan Kaya, πέρυσι τέτοια εποχή, τις παραμονές του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, για τη μετατροπή του πολιτεύματος από Προεδρευόμενη σε Προεδρική Δημοκρατία.

Μετά από αυτό επιδεινώθηκαν λόγω της αναγνώρισης από το Ολλανδικό Κοινοβούλιο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, το 1915 και τώρα η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμα πιο πολύ, μετά την απόφαση των Ολλανδικών αρχών να ακυρώσουν την παρουσία της δημάρχου Αντέπ και πρώην υπουργού Οικογενειακών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Φατμά Σαχίν, σε εκδήλωση γυναικών στον κεντρικό ισλαμικό τέμενος της πόλης Deventer της Ολλανδίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας επιβεβαίωση την ακύρωση της επίσκεψης της τουρκάλας φασίστριας στη χώρα και στην πόλη Deventer.
Σημειώνεται ότι η Ολλανδία είναι η μόνη χώρα -μαζί με την Αυστρία- που ορθώνει το ανάστημά της στον τουρκικό ισλαμοφασισμό που επελαύνει στην Ευρώπη, ενώ όλες οι άλλες χώρας, με πρώτη και… καλύτερη τηΓερμανία, αποφεύγουν να καταγγείλουν τις πολιτικές της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή:infognomon

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν