Αρχή Δια του Αρχηγού

Όποιος «πατά σε δύο βάρκες» του… πέφτουν ντοκουμέντα

Της Θάλειας Χούντα

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, σχετικά με τη προσπάθεια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να παραμείνει στη θέση του για ένα ακόμα έτος, θυσιάζοντας το σύνολο των αντιστρατήγων του, θα ήθελα να ενημερώσω το αναγνωστικό μου κοινό, ότι ο παμπόνηρος «Αρχηγός της καρδιάς μου», την ώρα που δίνει Γη και Ύδωρ στο Μέγαρο Μαξίμου, πραγματοποιεί για τον ίδιο λόγο επαφές -μέσω της «Αρχηγεύουσας» κατά τα ΜΜΕ- με το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη, μπορεί να κινείται μεν στα πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου, αλλά, είναι σε πολλούς γνωστό, ότι η κομματική της ταυτότητα, το οικογενειακό της περιβάλλον καθώς και η καρδιά της ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι και μέσω αυτού του διαύλου, προσπαθώντας να βγει κερδισμένος σε κάθε περίπτωση, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. το παίζει κοινώς «δίπορτο» φοβούμενος τη πιθανή αλλαγή στην Κυβέρνηση και βεβαίως στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Βέβαια, όλα μαθαίνονται και όποιος πατά σε δυο βάρκες συνήθως πέφτει μέσα στο νερό.

Ο σοφός λαός βγαίνει, συνήθως, σωστός…

Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να ξεχνά – του το έχω πει άλλωστε- ότι διαθέτω καλούς φίλους σε όλους τους χώρους, οι οποίοι και με ενημερώνουν άμεσα και σχετικά.

Και όχι μόνο προφορικά αλλά με έγγραφα και ντοκουμέντα!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν