Ένοπλες Δυνάμεις

Όταν διδάσκει ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς …

της Θάλειας Χούντα

Και ξαφνικά, εκεί που υπήρχε η καλοκαιρινή ηρεμία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ήρθε μία κίνηση από έναν Ηγέτη και άλλαξε άρδην όλο το τοπίο και όλα όσα γνωρίζαμε!

Κανένας μάνατζερ, κανένας καλλιτεχνικός πράκτορας, κανένας ιδιοκτήτης μαγαζιού δεν τόλμησε ποτέ, να κάνει, αυτό που έκανε ο ένας και μοναδικός!

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς είναι μακράν το πρόσωπο του καλοκαιριού, αφού είχε την Τόλμη και την Γενναιότητα, να γράψει στοtwitter, ότι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες «έκαναν αρπαχτή» σε συναυλία στην Κύπρο! Και δεν τελείωσε εδώ το όλο θέμα. Ο ένας εκ των καλλιτεχνών διαβάζοντας το μήνυμα του Αρχηγού, «άλλαξε άρδην τακτική και διέσωσε, όσο μπορούσε, την κατάσταση»!

Αυτό που έγινε, είναι ένα δωρεάν μάθημα ασκήσεως της Ηγεσίας και των προσόντων που είναι απαραίτητα. Τι και αν προσπαθεί στην Ελλάδα ο Α/ΓΕΣ, με τα μύρια ταξίδια όπου υπάρχει φυλάκιο και μονάδα, μέσω των διαλέξεών του να πετύχει; Ήρθε από την Κύπρο ο Αρχηγός και δια του παραδείγματος, με μία απλή αλλά συνάμα μεγαλειώδη κίνηση, χορήγησε δωρεάν μάθημα και μεταπτυχιακό μαζί σε όλους μας.

Μπράβο Αρχηγέ της Εθνικής Φρουράς!

Ήδη, στην Ελλάδα έγιναν επείγουσες συσκέψεις και επαναπροσδιορισμοί του τρόπου εμφανίσεως των καλλιτεχνών. Τέλος η αρπαχτή!

Οι πληροφορίες ότι μεταξύ των θεατών θα κάθονται και άνθρωποι των καλλιτεχνών, ώστε αν δουν τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς στις κερκίδες, να ειδοποιήσουν πάραυτα, ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΥΓ. Είναι κατανοητό, ότι ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πήγε στην συναυλία και παρεμπιπτόντως επέπληξε τους καλλιτέχνες, ώστε να αυτοσυγκεντρωθεί εν όψει της επετείου της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Την επομένη, ας δοκιμάσει να ακούσει κάτι σίγουρο, όπως η γνωστή και δημοφιλής Φιλιό Πυργάκη!

Ακολουθήστε την Θάλεια Χούντα στα socials:

      

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν