Σώματα Ασφαλείας

Πάγωσαν οι Αστυνομικοί στο νομό της Φλώρινας!

Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων…Παγώσαμε Συνάδελφοι!

Συνάδελφοι,

Όπως θα γνωρίζετε η Φλώρινα αποτελεί μια από τις ψυχρότερες περιοχές της Ελλάδας και οι συνάδελφοί μας καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία σε θερμοκρασίες που ήδη έχουν κατέβει υπό του μηδενός.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και ενώ το εναπομείναν πετρέλαιο έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό, οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Φλώρινας δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα επιτροπικά εντάλματα από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου μας, με αποτέλεσμα οι Διευθύνσεις Αστυνομίας να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν δαπάνη για προμήθεια καυσίμων θέρμανσης.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών σε παγωμένα κτίρια είναι ιδιαίτερα δύσκολες, όπως επίσης και η διαβίωση των κρατουμένων σε κρατητήρια χωρίς θέρμανση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού θεωρούμε αδιανόητο για γραφειοκρατικούς λόγους να μην μπορούν οι Αστυνομικοί να επιτελούν με αξιοπρέπεια το έργο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Πηγή: https://veteranos.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας