Οικονομία

Πώς αρπάζουν ξενοδοχεία «φιλέτα» στο κέντρο της Αθήνας!

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για κύκλωμα αποτυχημένων μεγαλοξενοδόχων, συγκεκριμένων τραπεζικών στελεχών αλλά και μεσαζόντων «νταραβεριτζήδων» με στόχο την υφαρπαγή ακίνητων – φιλέτων στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η εφημερίδα «AXIA NEWS».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «τραπεζικά στελέχη με γνώση της οικονομικής κατάστασης πολλών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ενημερώνουν εμπιστευτικά υποψήφιους επενδυτές κυρίως από αραβικές χώρες, την Τουρκία αλλά και εγχώριους ψευτονταβαντζήδες καθώς και νταραβεριτζήδες ενδιάμεσους μεσάζοντες».

Διαβάστε όσα καταγγέλλει το δημοσίευμα 

«Η αγορά βοά πως συγκεκριμένα ακίνητα που βγάζουν στο σφυρί οι τράπεζες είναι… μιλημένα! Λέγεται ότι οι τράπεζες με δόλο αποκρύπτουν στοιχεία των δημοπρατούμενων ακινήτων και τα εμφανίζουν στη δημοσιότητα μόλις λίγες μέρες πριν τον πλειστηριασμό προκειμένου να αποτραπεί ενδιαφέρον τρίτων και να καταστεί εύκολη και άνευ κινδύνου και υψηλής τιμής η ζωή των… αγοραστών!

Και τα συγκεκριμένα ακίνητα είναι προβολής. Στο κέντρο της Αθήνας και σε ιστορικά σημεία. Γίνεται χαμός, με απλά λόγια, στην Αγ. Ειρήνης, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στη Σταδίου, πέριξ του Συντάγματος, της Ομόνοιας και του Μοναστηρακίου! Λέγεται ακόμη ότι σε συνεννόηση με μεγαλοεπιχειρηματίες οι τραπεζίτες «σπρώχνουν» ακίνητα – φιλέτα σε συγκεκριμένους μεγαλοξενοδόχους!

Και επί τη ευκαιρία, έχει πραγματικά ενδιαφέρον να ενημερωθούμε επισήμως τι συμβαίνει με τις κραυγαλέες περιπτώσεις χρεοκοπημένων πρώην μεγαλοξενοδόχων τους οποίους οι τράπεζες δημιούργησαν! Και αναφέρομαι στους ξενοδόχους εκείνους στα υπερπολυτελή καταλύματα των οποίων διανυκτέρευαν και έκαναν διακοπές επί μακρόν πολλοί και προβεβλημένοι πολιτικοί παράγοντες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες μετά συζύγων, αυλής και παρατρεχάμενων.

Και είναι προφανές πως οι «φιλοξενίες» δεν γίνονταν για τα ωραία τους τα μάτια… Ούτε για τα πούρα που κάπνιζαν ούτε για τα malt ουίσκι που κατανάλωναν, τα βλαχαδερά, τρομάρα τους… Και να ’σου τα δάνεια το ένα μετά το άλλο που τους μοίραζαν απλόχερα οι φίλοι τραπεζίτες! Και ένας εισαγγελέας δεν έχει μπει ακόμη για τους ξενοδόχους!!! Και να ’σου οι παρεμβάσεις των πολιτικών για πολεοδομικά θέματα, αιγιαλούς, άδειες, νόμους για περιβάλλοντες χώρους και χρήσεις γης!

Εμπιστευτική πληροφόρηση σε Άραβες, Τούρκους και λοιπούς διαπλεκόμενους επενδυτές!
Ακούγεται ακόμη ότι τραπεζικά στελέχη με γνώση της οικονομικής κατάστασης πολλών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ενημερώνουν εμπιστευτικά υποψήφιους επενδυτές κυρίως από αραβικές χώρες, την Τουρκία αλλά και εγχώριους ψευτονταβαντζήδες καθώς και νταραβεριτζήδες ενδιάμεσους μεσάζοντες!!!

Ενώ λέγεται πως μεθοδεύουν και τις καταστάσεις έτσι, ούτως ώστε το τέλος των αδύναμων ξενοδόχων να έρθει πιο σύντομα και να πέσουν αναίμακτα στα χέρια των μεγαλοεπενδυτών Τούρκων, Αράβων και διαπλεκόμενων Ελλήνων!

Και μου λένε ακόμη ότι τις εμπιστευτικές πληροφορίες δεν τις διακινούν μόνον τραπεζικά στελέχη αλλά και διάφορα λαμόγια – δικηγόροι με πρόσβαση και συμβάσεις σε τράπεζες που καταχρώνται με τον τρόπο αυτόν την εμπιστευτικότητα του τραπεζικού συστήματος!

Ας μας πουν, λοιπόν, τι γίνεται αυτή την ώρα με τους μεγαλοξενοδόχους; Που είναι τίγκα στο κόκκινο δάνειο!!! Αληθεύει αυτό που ακούγεται ότι κάπου τα έχουν βρει με τους τραπεζίτες και επιδιώκεται λύση του τύπου «δώσε ένα ξενοδοχείο για να σώσεις τα άλλα»;  Για να ξέρουμε και να ξέρουν και όλοι οι επιχειρηματίες σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων… Αυτά προς το παρόν!»

Πηγή: https://www.paraskhnio.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν