Σώματα Ασφαλείας

Πρόταση για … υπουργική βόλτα!

της Θάλειας Χούντα

Ο αν. υπουργός Ν. Τόσκας στην πρόσφατη συνέντευξή του και προς απόδειξη του αισθήματος ασφάλειας που όλοι βιώνουμε, έφερε και το τελικό και μεγάλο παράδειγμα: οι ξένοι ηγέτες περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας και δεν τους συνέβη τίποτα!!!

Όταν μιλούν οι «αποδείξεις», όλοι πλέον πρέπει να σιωπούν!

Τώρα, ποιος κακοπροαίρετος θα βρεθεί, να πει κάτι για την εγκληματικότητα; Αμέσως θα του λέμε, ρώτα τον Μακρόν ή τον Κάρολο, έπαθαν τίποτα;

Με απόλυτο σεβασμό στην υπουργική άποψη και ασπαζόμενη μέχρι κεραίας αυτήν, καλώ δημοσίως τον αν. υπουργό να έρθει όποιο βράδυ επιθυμεί, χωρίς την φρουρά του και οι δυο μας να περπατήσουμε στο κέντρο της Αθήνας – την Σόλωνος, πέριξ του Πολυτεχνείου, την Καποδιστρίου κλπ και εγώ θα κεράσω τον καφέ, που θα πιούμε!

Επίσης, όσοι στις βόλτες των ξένων ηγετών βλέπατε δίπλα τους κάποιους πολλούς κυρίους με κοστούμια, μάλλον δεν βλέπατε καλά και δεν καταλάβατε καλά! Δεν ήταν οι συνοδοί τους … Κάποιοι άλλοι τουρίστες ήταν, που έτυχε να περπατάνε με τα κοστούμια τους και συνέπεσε να βρεθούν στο ίδιο μέρος με τους ηγέτες και συνέπεσε να πίνουν και παρέα τον χυμό τους!

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει όλοι να σταματήσουν να σκέφτονται πονηρά και απλώς να απολαύσουν την ασφάλεια που ο αν. υπουργός αφειδώς τους παρέχει.

Μιλάω για όλους εσάς, γιατί εγώ εδώ και καιρό το έχω αποτυπωμένο, ότι ο αν. υπουργός μου έχει παραχωρήσει «προνόμια», που ούτε στον ύπνο σας δεν θα τα δείτε εσείς…

Τώρα, καλού κακού, στην βόλτα μας θα έχω ενημερώσει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για να έχει το νου του για εμένα …

Για τον αν. υπουργό δεν ανησυχώ! Έχει κάνει και στα τεθωρακισμένα και όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει για αυτοάμυνα, άσε που δεν θα χρειαστεί βεβαίως.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν