Σώματα Ασφαλείας

«ΠΥΡΑ» της ένωσης αστυνομικών Αθήνας κατά της κυβέρνησης

Ποιος «ΕΥΦΥΗΣ ΝΟΥΣ» διέταξε και τοποθέτησε μισή διμοιρία της ΥΜΕΤ, απέναντι σε 400 (!!!) τουλάχιστον μαινόμαινους διαδηλωτές;

Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας μετά και τα σημερινά έκτροπα που σημειώθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας και την Βουλή, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 αστυνομικών από το… μαινόμενο πλήθος!

“Προκύπτουν, αυτονόητα, τεράστια ερωτήματα σχετικά με το ποιος «ευφυής νους» διέταξε και τοποθέτησε μισή διμοιρία της ΥΜΕΤ απέναντι σε 400 (!!!) τουλάχιστον μαινόμενους διαδηλωτές και βεβαίως προκαλούν αντίστοιχα μεγάλο θυμό οι απαιτήσεις των ιθυνόντων να αντιμετωπιστούν δήθεν ειρηνικά!!!”, αναφέρουν μεταξύ άλλων ρίχνοντας σαφείς αιχμές στην Κυβέρνηση!

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας:

“Τα σημερινά γεγονότα στο Υπουργείο Εργασίας και στη Βουλή ήλθαν να προστεθούν σε μια ατελείωτη σειρά όπου εργαζόμενοι αστυνομικοί οδηγούνται «ως πρόβατα επί σφαγή» για να εκτονώνεται συστηματικά η τεράστια κοινωνική κρίση και η οργή που πολλές φορές  τη συνοδεύει.

Σήμερα 05/12/2017 υπήρξαν κατά σύμπτωση μόνο επτά (7) τραυματίες από τους εννιά (9), είναι θέμα χρόνου όμως, για τα χειρότερα αν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη, αναχρονιστική και εγκληματική έκθεση σε κίνδυνο ζωής.

Προκύπτουν, αυτονόητα, τεράστια ερωτήματα σχετικά με το ποιος «ευφυής νους» διέταξε και τοποθέτησε μισή διμοιρία της ΥΜΕΤ απέναντι σε 400 (!!!) τουλάχιστον μαινόμενους διαδηλωτέςκαι βεβαίως προκαλούν αντίστοιχα μεγάλο θυμό οι απαιτήσεις των ιθυνόντων να αντιμετωπιστούν δήθεν ειρηνικά  !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε σημερινή συνεδρίασή του εκφράζει το αποτροπιασμό για ό,τι απίστευτο έχει συμβεί ΚΑΙ σήμερα και διαβεβαιώνει τους τραυματίες συναδέλφους ότι θα έχουν αμέριστη ηθική και νομική συμπαράσταση για να κινηθούν κατά παντός υπευθύνου. Την ίδια απόφαση έλαβε και για τους τραυματισθέντες συναδέλφους στα απαράδεκτα γεγονότα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Πρέπει πλέον να γίνει αντιληπτό από όλους ότι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται ως σπιράλ διοχέτευσης και απόσβεσης της κοινωνικής έντασης.

Σε καμιά ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα δεν συμβαίνει αυτό και πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτόν τον «κατήφορο». Δυστυχώς σε όποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος αυτά θα ήταν αυτονόητα από διοικούντες και πολίτες. Επειδή  αυτό δεν συμβαίνει στη Χώρα μας η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος.

Δεν μπορεί την ίδια στιγμή που κάποιοι χωρίς λόγο και αιτία, παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα και νοσηλεύονται τραυματίες, κάποιοι να κοιμούνται ήσυχοι και να «σχεδιάζουν» ξανά με τον ίδιο προκλητικό τρόπο.

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                     – Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                      ΡΗΓΑΣ Νικόλαος”

Πηγή : thinknews.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν