Ελλάδα

Σε ελληνικό εστιατόριο θα γιορτάσουν οι ακροδεξιοί του AfD

Εκλογικό «πάρτι» για το αποτέλεσμα των κάλπων στην Κάτω Σαξονία διοργανώνει το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) σε ελληνικό εστιατόριο την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων το κόμμα, ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί του θα αναμένουν το εκλογικό αποτέλεσμα στο «Ουζερί- Ελληνική Πρεσβεία» ενός Ιρακινού εστιάτορα στο Ανόβερο.

Ο Γκαϊντάν Κάμο, πάντως, δεν έχει πάντως κανένα πρόβλημα με το θέμα: «Είμαστε εστιατόριο. Δεν έχουμε σχέση με την πολιτική», δήλωσε ο Ιρακινός ιδιοκτήτης.

Το AfD έχει ταχθεί κατά της οικονομικής βοήθειας της Ε.Ε. προς την Ελλάδα και της πολυπολιτισμικότητας στη Γερμανία.

Ανάμεσα στα μέλη του κόμματος υπάρχουν αρκετοί αναθεωρητές της Ιστορίας και αρνητές του Ολοκαυτώματος. Είναι ευρωσκεπτικιστές που και τάσσονται κατά του ενιαίου νομίσματος, επιδεικνύοντας εμμονή με τη σκέψη απομάκρυνσης της Γερμανίας από το άρμα της Ευρώπης.

Το ξενοφοβικό κόμμα από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας τάχθηκε κατά των ισλαμικών τεμενών, υποστήριξε την απαγόρευση των προσευχών των μουεζίνηδων και απαγόρευση της μπούρκας.  Επιπλέον αιτήθηκαν την αλλαγή στη στάση έναντι των εγκλημάτων που διέπραξαν οι Ναζί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή: http://www.mononews.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν