Σώματα Ασφαλείας

Σεβασμός στους Ακρίτες μας που στέκονται σαν λιοντάρια

Πραγματικά αδυνατούμε να σας κατανοήσουμε. Δεν το συζητάμε πώς δεν σας προλαβαίνουμε. Είστε πιο γρήγοροι από τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ακούς εκεί, να πάνε να βάλουνε σημαία σε ελληνικό έδαφος. Σαν δε ντρέπονται να προκαλούν τους φιλειρηνικούς μας γείτονες, αυτούς τους οποίους κινδύνεψαν από τους δύο Έλληνες στρατιώτες Τζέημς Μποντ στον Έβρο και δεν τους δίνουνε πίσω με τίποτα.

Ακούς εκεί να γυρνάνε σε όλα τα νησιά , στις καλύβες , στα φυλάκια και στα σύνορα , να κουράζονται από τις αδιάκοπες ημερηπορείες και τις δηλώσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για το καλό της πατρίδας μας και να μοιράζουν ελπίδα  και να απεμπολούν το αποκλειστικό τους δικαίωμα από τρία παιδαρέλια.

Και να κουβεντιάζουν έπειτα αν υπάρχει σημαία στον Μικρό και στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο, που στέκεται εκεί από την εποχή του Οδυσσέα και του Ομήρου και να λένε φταίει η λήψη από μακριά και δεν μπορούμε να δούμε καλά. Και γιατί δεν αράζουν ένα σκάφος να περπατήσουν στην κορυφή της βραχονησίδας και να κάνουν μία αυτοψία και αν λείπει η σημαία, να βάλουν μία καινούρια. Κι όσες φορές κι αν την πάρει ο αέρας, άλλες τόσες να ξαναμπεί.

Αλλά είναι μηδαμινά πράγματα για τους ανδρειωμένους να κατεβούν σε ένα νησάκι, όχι γιατί φοβούνται προς Θεού.

Ακούς εκεί να προκαλούν οι ακρίτες μας από τα χερσαία μέχρι τα θαλάσσης όρια μας , που αδυνατούν ακόμη να καταλάβουν το γιατί τόση φορολογία, με πλημμυρισμένο τον κάμπο του Έβρου χωρίς να μπουν να σπείρουν ακόμη, με τις εξισωτικές για τα χωράφια τους να είναι απλήρωτες, με τις τράτες τους κάθε μέρα να παλεύουν με τα κύματα και τους γειτόνους, με τον ήλιο και τον αέρα του Αιγαίου να μένει ανεκμετάλλευτος ενεργειακά και να τους μιλάνε για ραπανάκια και ντοματίνια και ΠΟΠ (ονομασία προέλευσης) ως σοβαρό εξαγώγιμο καλλιεργήσιμο προϊόν, που θα τους οδηγήσει στον κολοφώνα του πλούτου, όταν καλά καλά δεν έχουν νερό να πιουν και οι πιο πολλές κατοικίες χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό αντί για πόσιμο.

Όντως, ζούμε μεγάλες στιγμές.
Αυτό το λυκοτόμαρο της εξουσίας – έτσι μου το είπανε οι παλιοί το σακάκι της ευθύνης που σε κάνει να φαίνεσαι έναντι των άλλων πολιτών με τον όρκο που έχεις πάρει – βάρυνε πάρα πολύ και κανείς πλέον δεν σε νογάει ούτε για χωρατατζή  και ο λόγος σου είναι υπογραφή είτε τον κρατήσεις είτε όχι.

Καλά να μην συζητήσουμε για το άγαλμα του Αμερικανού Προέδρου Χάρυ Τρούμαν, που αρνήθηκε να πέσει και να διαλυθεί και να κοπεί με τον τροχό, ώστε να δείξουμε στην Δύση ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να γίνουνε isis , μπορούμε να απομονωθούμε περισσότερο σε βαθμό ανοησίας και να την προκαλούμε σαν κακομαθημένα, εγωκεντρικά παιδιά χωρίς καμία συνέπεια. Και για αυτό φταίνε τα κακά ΜΑΤ και η κακή Αστυνομία, που χρησιμοποίησε λένε υπέρμετρη βία και κατέσχεσε τον τροχό (!!!) που απαιτούσε πίσω ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου και δυστυχώς δεν έπεσε το άγαλμα του ιδρυτή της ΒορειοΑτλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ), το οποίο (ΝΑΤΟ) ικετεύουμε να παρέμβει και να μεσολαβήσει με την Τουρκία.

Τί δεν καταλαβαίνεις;;;

Λες ότι την σημαία όταν την τοποθετείς κάπου και ίσταται , πώς πρέπει και έχεις υποχρέωση να την υπερασπιστείς με το αίμα σου, δηλαδή εννοούνε και στο σπίτι σου να δώσεις και τη ζωή σου για αυτήν.  Σωστά ή όχι; Γιατί αν είναι να υπερασπιστείς με τη ζωή σου την σημαία, τότε την ζωή σου γιατί δεν μπορείς να την υπερασπιστείς με την χρήση άμυνας όταν απειληθείς από ληστές μέσα στην οικία σου και αν μπορείς κάνε ότι κοιμάσαι;
Πώς το νησί αυτό που είναι το σπίτι του ακρίτα και το σπίτι του παράγει λέτε εξωτερική πολιτική και γκριζάρει ζώνες με την έπαρση της σημαίας μας;

Πραγματικά τους έχετε προκαλέσει απέραντη σύγχυση τους πολίτες. Δεν φτάνει που έχουν τα προβλήματα τους, τα οικογενειακά, οικονομικά, διαβίωσης, ανεργίας, μιζέριας, κακής γειτονίας πανταχόθεν (τσαμουριά, σκοπιανό, Έβρος, Αιγαίο, Κύπρος), η πρώτη γραμμή βιώνει ένα παιχνίδι νεύρων, οι απειλές ασύμμετρες, παλιοί σύμμαχοι αρχίζουν να προειδοποιούν για αλλαγή στρατοπέδου και ουδετερότητα, συν τοις άλλοις μέσω της αθρόας και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης μας φορτώνουν μουσουλμανικές καραβιές κάθε μέρα με νέους και μητέρες με τα νεογνά στα χέρια τους που γεννάνε στην αγκαλιά της Τουρκίας και έπειτα απαιτούν η Ελλάδα να δώσει άσυλο στο όνομα της Ευρώπης. 

Κι εσείς τί κάνετε;  Τους τρελαίνετε με τις εκατέρωθεν παλινδρομήσεις. 

Την μία με στεντόρειες δηλώσεις στα σύνορα θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή γης, την άλλη γιατί βάζεις σημαία στα σύνορα;

Αδελφέ και τα δυο μαζί δεν γίνονται. Δεν μπορείς να τον πορώνεις και μετά να τον γειώνεις (να τον επιπλήττεις). Το ηθικό πρόσταγμα είναι δικό σας κι εσείς είστε η πολιτική βούληση των ενόπλων δυνάμεων και του ΚΥΣΕΑ. Η εξωτερική πολιτική χαράσσεται με κοινές γραμμές αιώνος, ενώ η ηθική εμψύχωση του πληθυσμού ανατάσσεται με τις περήφανες σημαίες.

Σεβασμός στους Ακρίτες μας που στέκονται σαν λιοντάρια. Δεν θα τους ζητάμε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για κάθε τους πράξη. Πώς θα σταθούν να υπερασπιστούν την γραμμή, αν ευνουχιστούν ηθικά; Εμείς είμαστε περαστικοί, αυτοί είναι πάντα παρόντες εκεί. Αν σπάσουν τα σύνορα, έρχεται η σειρά της ενδοχώρας.

 

Μιχάλης Αβέλλας
Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – αστυνομικός

Πηγή: https://avellasmichail.blogspot.gr/

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν