Σώματα Ασφαλείας

Σσσ …. η Ασφάλεια Αττικής αναπαύεται!

της Θάλειας Χούντα

Σημειώθηκε άλλη μία επίθεση του «Ρουβίκωνα», αυτή την φορά σε συμβολαιογραφείο, με παρούσα την συμβολαιογράφο και άλλα άτομα. Ξέρετε, πρόκειται για τον ίδιο «Ρουβίκωνα» που πριν λίγες ημέρες είχε υποσχεθεί ο αν. υπουργός Ν. Τόσκας στην πρέσβειρα του Ισραήλ, ότι θα συλλάβει!

Βεβαίως, δεν υπάρχει η απαίτηση, να πάει ο ίδιος ο αν. υπουργός και να κάνει συλλήψεις. Γι’ αυτό, έχει την Ασφάλεια Αττικής!

Τώρα, πως συμβαίνει το παράδοξο, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής να τους ψάχνει και τα μέλη του «Ρουβίκωνα» να σουλατσάρουν ανενόχλητα για μία ακόμη φορά στο κέντρο της Αθήνας … Μάλλον, θα πήγαν στο γραφείο του, για να παραδοθούν και θα τους απάντησαν, ότι …..ο Διευθυντής είναι σε άλλο γραφείο!

Η ανασφάλεια, δυστυχώς, συνεχίζεται αμείωτη σε όλα τα επίπεδα και αυτή η εικόνα είναι, που σταθερά βγαίνει προς τα έξω αλλά και που την βιώνει η κοινωνία στην καθημερινότητά της.

«Εύγε» στην Ασφάλεια Αττικής για το … δημιούργημά της.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν