Πολιτική

Στον κόσμο του ο Τραμπ! Μιλάει για ειρήνη ενώ άναψε «φωτιές» στην Λωρίδα της Γάζας (VIDEO)

Με τους Παλαιστίνιους να δολοφονούνται κατά δεκάδες στην Λωρίδα της Γάζας, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για… ειρήνη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

«Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι για την ειρήνη» επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ, η απόφαση του οποίου να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ από το Τελ Αβίβ προκάλεσε την οργή των Παλαιστινίων και τον προβληματισμό της διεθνούς κοινότητας.

«Οι ΗΠΑ παραμένουν απόλυτα δεσμευμένες στο να διευκολύνουν την επίτευξη μιας σταθερής ειρηνευτικής συμφωνίας» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει με ποιων το μέρος τάσσεται αναφανδόν σε αυτήν την… ειρηνευτική διαδικασία, λέγοντας πως «οι ΗΠΑ θα είναι πάντα ένας σπουδαίος φίλος του Ισράηλ και σύμμαχος υπέρ της ελευθερίας και της ειρήνης».

Την ώρα που γίνονταν αυτές οι «όμορφες» και «ειρηνευτικές» δηλώσεις, δεκάδες παλαιστίνιοι έπεφταν νεκροί από Ισραηλινά πυρά, μεταξύ των οποίων παιδιά και ανάπηροι.

Πηγή: https://www.crashonline.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν