Ελλάδα

Θα επιτρέψουμε σε αυτόν να έρθει στη πατρίδα μας;

Ο αρχιφασίστας πρόεδρος του ΒΒΡ και σύμμαχος του Ερντογάν  Μουσταφά Ντεστιτζί  έγραψε στο τουίτερ πως προσκλήθηκε από τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και από την Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ να παραστεί στο μνημόσυνο για τον Σαδικ στην Κομοτηνή στις 24 Ιουλίου.

Εμείς  απλά θυμίζουμε μερικές δηλώσεις του

1)      ¨Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους¨ (https://tourkikanea.gr/2018/03/bbp-5/)

2)      Ο Ντεστιτζί ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τις κακομαθημένες συμπεριφορές της  και είπε πως ¨Έρχεται μέρα που θα αισθανθούν στα πρόσωπα  με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι  της Τουρκίας….. Καλούμε την Ελλάδα να μένει μακριά από αυτό το περιβάλλον της έντασης.  Διαφορετικά είναι σαφή και ξεκάθαρη η απάντηση που θα δώσει η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ξέρει αυτό καλύτερα από άλλες χώρες¨. (https://tourkikanea.gr/2018/04/destici-3/)

3)  Ο Γενικός Πρόεδρος του πρόεδρος του BBP Μουσταφά Ντεστιτζί, μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή στο CNN Türk, δήλωσε πως Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούνε στην Τουρκία. (https://tourkikanea.gr/2017/10/bbp-4/)

Προφανώς η οικογένεια Σαδίκ δεν ενοχλείται από αυτές τις δηλώσεις του Ντεστιτζί.

Εμείς όμως σαν Ελλάδα ;

Δεν ενοχλούμαστε ;

Ρωτάμε λοιπόν.

Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε αυτόν να πατήσει το ξερό του στην πατρίδα μας;

Πηγή: https://tourkikanea.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν