Σώματα Ασφαλείας

Θρίλερ με την εξαφάνιση γιατρού στην εθνική οδό- Το αυτοκίνητό του βρέθηκε κλειδωμένο στη ΛΕΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας στη ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, προκειμένου να εντοπιστεί ένας άνδρα, ο οποίος φέρεται να άφησε το βράδυ της Δευτέρας το αυτοκίνητό του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Αθηνών -Πατρών και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε στο 152ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά μέσα είναι γιατρός από την Αθήνα, είχε ανάψει τα προειδοποιητικά φώτα, πριν απομακρυνθεί από το όχημα.

Οταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Εκείνοι ανέφεραν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει ότι ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο.

Αρχικά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν την περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο, καθώς και απόκρημνα σημεία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες, μαζί με αστυνομικούς, για τον εντοπισμό του οδηγού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν