Διεθνή

Τι αποκαλύπτουν οι υπογραφές Κιμ- Τραμπ, σύμφωνα με γραφολόγους

Oι δύο υπογραφές είναι πολύ διαφορετικές, όπως άλλωστε και οι δύο άνδρες …

Η χαρακτηριστική υπογραφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, που ξεχωρίζει στο έγγραφο της ιστορικής συμφωνίας με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καταδεικνύει την φιλοδοξία και τη δημιουργικότητά του, εξηγούν γραφολόγοι.

Αντιθέτως, η υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει μια πιο επιφυλακτική προσωπικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ο γραφολόγος Κου Μπον-τζιν σημειώνει ότι η υπογραφή του Κιμ δείχνει πως πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνδρα, ο οποίος είναι «διαισθητικός, παρά λογικός και μυαλωμένος».

«Επίσης γράφει πολύ γρήγορα, κάτι που δείχνει ότι είναι οξύνους και ανυπόμονος» συμπλήρωσε ο Κου.

Η υπογραφή του Κιμ έρχεται σε αντίθεση με εκείνη του Τραμπ, γωνιώδη και σφικτή, εξηγεί η Κάρεν Λέονγκ, μια ειδικός στη γλώσσα του σώματος και διευθύντρια του γραφείου συμβούλων Influence Solutions.

«Υπάρχουν τεράστια κενά μεταξύ των χαρακτήρων, που δείχνουν πως πρόκειται για ένα δημιουργικό άνθρωπο, ανοικτό στο να αναλαμβάνει νέες ιδέες, να εξελίσσεται» σημείωσε η Λεόνγκ αναφερόμενη στην υπογραφή Κιμ.

«Αποκαλύπτει έναν άνθρωπο γεμάτο αυτοπεποίθηση με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες».

Η υπογραφή του Τραμπ, η οποία σύμφωνα με τη Λέονγκ μοιάζει με «βέλος ή ουρανοξύστες», υποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που «επιχειρεί να φοράει μια μάσκα για να κρύψει την αληθινή του φύση».

«Oι δύο υπογραφές είναι πολύ διαφορετικές, όπως άλλωστε και οι δύο άνδρες που έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και θέλουν, με τον τρόπο τους να αφήσουν το στίγμα τους» πρόσθεσε η ειδικός.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ REUTERS

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν