Διεθνή

Το Ιράκ αναζητά υπουργούς μέσω διαδικτύου!

Αν είστε πάνω από 30 χρονών και ενδιαφέρεστε να γίνετε υπουργός στο Ιράκ, μπορείτε να μπείτε στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που έθεσε σε λειτουργία ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της χώρας, Αντέλ Αμπντέλ Μάχντι, και να δηλώσετε υποψηφιότητα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου και μπαίνοντας στην πλατφόρμα καλούνται να αναφέρουν προσωπικές πληροφορίες αλλά και τις πολιτικές τους απόψεις και να δηλώσουν αν ανήκουν σε κάποιο κόμμα. Στη συνέχεια πρέπει να δηλώσουν το υπουργείο που τους ενδιαφέρει και να γράψουν μια μικρή έκθεση για δύο θέματα: τι σημαίνει να είναι κάποιος «ένας επιτυχημένος ηγέτης» και «πώς διαχειριζόμαστε τις ομάδες με αποτελεσματικό τρόπο».

Θα πρέπει επίσης να δηλώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα αν γίνουν υπουργοί και να παράσχουν «πραγματιστικές λύσεις» για τον τρόπο διαχείρισης του υπουργικού προγράμματός τους.

Βετεράνος της ιρακινής πολιτικής, οικονομολόγος, ο Αντέλ Αμπντέλ Μάχντι, 76 ετών, είναι μια ανεξάρτητη προσωπικότητα που θεωρείται ότι μπορεί να συσπειρώσει παρά την ύπαρξη μιας διχασμένης πολιτικής ελίτ.

Πηγή: https://tvxs.gr

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν