Εθνικά Θέματα

Βράζουν οι Χειριστές μας…

Βράζουν οι Χειριστές μας απο την προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και αν και είναι ψυχροί Επαγγελματίες  διόλου απίθανο να αντιδράσουν με ρο συναίσθημα !

Αυτό σίγουρο πρέπει να το έχουν καταλάβει στην Τουρκία γιατί αμέσως μετά την πτώση του Μιράζ 2000-5  τα Τουρκικά Μαχητικά εξαφανίστηκαν από το Αιγαίο !

Τα Ελληνικά Μιράζ  απογειώθηκαν να αναχαιτίσουν 2 τούρκικα F-16  που μπήκαν μεταξύ Χίου και Λέσβου…Αν και τα Μαχητικά μας έφτασαν στην Περιοχή οι Τούρκοι  την είχαν ήδη κοπανήσει και οι Χειριστές μας με Επικεφαλής τον Ήρωα Σμηναγό μας τους Κυνήγησαν και εκτός !!

Την ίδια ώρα ένα ακόμη ζεύγος F-4 αυτή φορά εισέβαλε στο  ΝΑ Αιγαίο αλλά και εκεί έφτασαν Μαχητικά απο το Καστέλι και οι Τούρκοι εγκατέλειψαν !

Μετά την επιστροφή των Μιράζ είχαμε και την πτώση του Ν01 του Ελληνικού Σχηματισμού απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία …Πιθανόν να είναι η χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή αλλά ίσως και κάποιο Μηχανικό πρόβλημα (Κράτημα του Κινητήρα )

Οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως μετά την Πτώση του Ελληνικού να διαβεβαιώσουν οτι δεν είχαν μαχητικά στην Περιοχή ούτε οτι έγινε Εμπλοκή …πράγμα που είναι Αλήθεια !

¨Όμως η Πρεμούρα των Τούρκων έχει αγριέψει τους Έλληνες Χειριστές που θυμούνται δεκάδες Μαγκιές των Τούρκων που παραλίγο να καταλήξουν σε ατύχημα !

Ο Θάνατος του Γιώργου τους έχει πεισμώσει και ένας Θεός ξέρει που  θα βγει αυτός ο θυμός !!

Απο την άλλη είχαμε την κήρυξη 3ημερου Πένθους στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή ΥΕΘΑ

/Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον ήρωα Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Μπαλταδώρο που έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος./

Για την Ιστορία σήμερα Καταγράφουμε

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 12η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       :     2 (2 F-16 & 2 F-4)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ           :      4
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ           :      –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ       :      2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ     :      2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ             :     –

ΠΕΡΙΟΧΗ                 :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Πηγή: https://veteranos.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν