Σώματα Ασφαλείας

Μανιακός δολοφόνος πίσω από το φόνο της Αγραφιώτου – Κυκλοφορεί ελεύθερος

Στοιχεία σοκ για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πίσω από τη φριχτή δολοφονία βρίσκεται μανιακός δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος.

 

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι τον περασμένο Μάιο.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο άνθρωπος που αφαίρεσε με απίστευτη αγριότητα τη ζωή της 69χρονης φέρεται να είναι μανιακός «δράκος», που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και ο οποίος σχεδιάζει τα χτυπήματα του με απόλυτη λεπτομέρεια.

 

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, που ολοκλήρωσαν τον κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό περίγυρο του θύματος, καταλήγουν πλέον στην εκδοχή ότι ο μανιακός δολοφόνος επέλεξε τυχαία ως στόχο την άτυχη συνταξιούχο.

Στην τύχη η επιλογή του θύματος

 

Όλα δείχνουν πως, όταν έστησε με κινηματογραφικό τρόπο τη σκηνή του εγκλήματος στο δεύτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, ήταν αποφασισμένος να χτυπήσει σαν μανιασμένο θηρίο όποια γυναίκα εμφανιζόταν εκεί.

 

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του γκαν γκινιόλ εγκλήματος δείχνουν ένα ψυχικά άρρωστο άτομο, που ηδονίζεται προκαλώντας τον τρόμο και έτσι ικανοποιεί τα αιμοβόρα ένστικτά του. Και, καθώς κυκλοφορεί ακόμη ανάμεσά μας, οι ειδικοί φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει ξανά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας μάλιστα στο πίσω μέρος του μυαλού του εναλλακτικό σχέδιο.

 

Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο, ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους.

Έρευνα για ομοιότητες με ανεξιχνίαστες υποθέσεις

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου.

 

Παράλληλα οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα μηδαμινά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας