Ένοπλες Δυνάμεις

19 χιλιάρικα που δεν προορίζονταν για τον κουμπαρά του Καμμένου

Γιορτινό γλέντι 19.000€ στο ΥΠΕΘΑ! Ποιες φρεγάτες; Ποιος έρανος; Του δίνουν και καταλαβαίνει! Ενοικίαση επαγγελματικών μηχανημάτων και γλέντι στο στρατόπεδο Παπάγου.

Γράφει η Ιωάννα Ηλιάδη

Δεν πέρασαν παρά μόλις λίγες ώρες από την έκκληση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου προς τους εφοπλιστές να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσουν την άμυνα της χώρας, συμβάλλοντας στην απόκτηση πολεμικών πλοίων. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος ως άλλος Κουντουριώτης δήλωσε ότι πρώτο θα δώσει τον μισθό του το 2019 σε αυτό τον ιερό σκοπό.

Την επόμενη ημέρα, το γραφείο του υπέγραφε έγκριση δαπάνης δεκαεννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα εννέα ευρώ και πενήντα έξι λεπτών (19.289,56€) «για τη παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων προς κάλυψη αναγκών ΥΠΕΘΑ».

Αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να αφορά μια δαπάνη πάνω από 19.000 ευρώ η οποία μάλιστα αφορά το στρατόπεδο Παπάγου, όπου βρίσκεται το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η λογική λέει ότι αφορά την γιορτή που στήθηκε για το άναμα του χρισοτυγεννιάτικου δέντρου, καθώς δεν έχει γίνει κάποια άλλη εκδήλωση αυτές τις ημέρες.

Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι η δαπάνη έγινε φυσικά με απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρία που ενοικιάζει οπτικοακουστικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό (τεχνικοί & djs) με σκοπό την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ιστοσελίδα της. Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα με όλες τις λεπτομέρειες στο Armyvoice.gr

Πηγή: https://www.defence-point.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας