Ένοπλες Δυνάμεις Στη διόπτρα της Θάλειας

Στρατοδικείο: Ώρα Μηδέν

της Θάλειας Χούντα
Δημοσιογράφου

Αυτή είναι η κοινοποίηση στον τοίχο του Γιώργου Μπαλάφα στις 2 Μαϊου 2017.

Επειδή η προσπάθεια συγκάλυψης του Συντρχη Παύλου Αδακτυλίδη από μερίδα Στρατιωτικών Εισαγγελέων είναι πλέον μη αποδεκτή, θα φροντίσω να δουν οι συγκεκριμένοι Εισαγγελείς αυτό που προσπαθούν τόσο μάταια να κρύψουν.
Ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Νίκου Τόσκα, -όπως τον αναφέρει εγγράφως και ο Γιώργος Μπαλάφας-τον οποίο δεν ….βλέπουν κάποιοι Εισαγγελείς στο Στρατοδικείο.Θα τις βοηθήσω εγώ να δούν την
πραγματική διάσταση των πραγμάτων…Παρεπιπτόντως η περιβολή του ταιριάζει απόλυτα στον βαθμό του ως Συνταγματάρχη

«Από την επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου, την Πέμπτη 27 Απριλίου.
Η επίσκεψη του υφυπουργού έγινε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του στη Σάμο, που έχουν σκοπό την επίβλεψη της κατάστασης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο υφυπουργός διαπίστωσε ότι το ΚΥΤ λειτουργεί ικανοποιητικά, οι συνθήκες διαμονής των προσφύγων και μεταναστών έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ διαπιστώθηκε ο ουσιαστικός περιορισμός των ροών στο νησί.
Έγινε, επίσης, συζήτηση και αυτοψία για το ζήτημα της κατασκευής του Προαναχωρησιακού Κέντρου εντός του ΚΥΤ της Σάμου, το οποίο θα ολοκληρωθεί τους προσεχείς μήνες.
Τον κ. Μπαλάφα συνόδευαν η κα Ανθή Καραγγελή, διευθύντρια της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ο Σχης Παύλος Αδακτυλίδης, Ειδικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε θέματα Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα.»

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας