Απόψεις

Αλέξης Τσίπρας,ο αριστερός ηγέτης υψηλού πολιτικού επιπέδου!‏

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Αγαπητοί αναγνώστες όλοι οι Έλληνες κάποιοι ψύχραιμα καί άλλοι ανήσυχα, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας,αλλά καί στην Ευρώπη.

Το 61,3% δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της αριστερής ρητορείας τού Αλέξη Τσίπρα ,αλλά καί το αποτέλεσμα τοποθέτησης της ελπίδας μας γιά καλύτερο μέλλον ημών καί των παιδιών μας!

Το 61,3% του ΟΧΙ των Ελλήνων σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι γιά όλα,γνωρίζοντας πολύ καλά τι ψηφίζαμε,αλλιώς θα ψηφίζαμε Ναί.
Γι’αυτό να μην παρερμηνεύεται καί να γίνεται κατανοητό!

Ο Αλέξης ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό να χειριστεί μία τεράστια κρίση, πού δημιούργησαν οι προηγούμενες ανθελληνικές εγκληματικές πολιτικές φυσιογνωμίες στην Ελλάδα!

Το ΠΑΣΟΚ καί το ΠΟΤΑΜΙ έγειραν το ένα πάνω στο άλλο καί τα δύο μαζί στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ομιχλώδεις κινήσεις καί παραπλάνησης του Ελληνικού λαού!

Οι Ευρωπαίοι δανειστές έδειξαν όλο αυτό το διάστημα ότι δεν θέλουν συμφωνία ,αλλά την πλήρη παράδοση της πολιτικής αξιοπρέπειας της κυβέρνησης καί κατ’επέκταση την πλήρη υποταγή καί εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών!

Συνεχώς κινδυνολογούν καί εκβιάζουν!

Οι Έλληνες με το δημοψήφισμα δείξαμε την αντίστασή μας σε όσους θέλουν να υπονομεύσουν το μέλλον μας!

Το ορμητικό ΟΧΙ ξεπήδησε σαν λάβα ηφαιστείου!

Ή αδικία καί ο θυμός τα ανατρέπει όλα καί οι Έλληνες έδειξαν ότι δεν φοβούνται καί αποφάσισαν να τραβήξουν το σχοινί γιά να οδηγήσουν τις εξελίξεις στα όριά τους!

Όλα είναι στα χέρια των Ελλήνων αγαπητοί αναγνώστες,αρκεί να βρεθεί αυτός ο αληθινός ηγέτης πού θα μας πείσει καί θα τον πιστέψουμε!

Οι Ευρωπαίοι δεν «γουστάρουν» τα κοφτερά μυαλά καί τις χειμαρρώδεις καί πληθωρικές συμπεριφορές όπως αυτή τού Γιάνη Βαρουφάκη,ο οποίος είχε κάνει την πολύ σημαντική δήλωση ότι «μέσα στο Ευρώ δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη»!
Γι’αυτό αποχώρησε γιά να διευκολύνει τον πρωθυπουργό στην διαπραγμάτευση!
Και να έχετε υπ’όψιν σας ότι ο Βαρουφάκης είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί γιά την κυβέρνηση, πού κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα επανέλθει δριμύτερος!

Είδαμε ότι πριν το δημοψήφισμα οι » Ευρωπαίοι» δεν ήθελαν να συζητήσουν με την ελληνική πλευρά,αλλά αμέσως μετά το 61,3% άρχισαν να συγκαλούν Euroworking Group,Eurogroup καί Σύνοδο Κορυφής γιά να ξανά διαπραγματευτούν!

Ο Αλέξης κάνοντας μία πολιτική «τρίπλα » επέστρεψε στην Ευρώπη έχοντας μαζί του εκτός από το 61,3% καί τις υπογραφές γιά συμφωνία των αρχηγών των περισσότερων ελληνικών κομμάτων,κάτι πού δεν είχε κάνει ο Σαμαράς που θεωρούσε τον εαυτό του κράτος εν κράτει μαζί με τον Βενιζέλο του 3% καί της τεθωρακισμένης ,Μπε Εμ Βε των 750.000 ευρώ (γιά να μην ξεχνιόμαστε)!Γιατί αυτοί διέψευσαν τις προσδοκίες καί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με ψεύδη.Τα απανωτά τους πολιτικά λάθη είχαν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω συρρίκνωσή μας.
Εξ αιτίας τους θα περάσει πολύς καιρός γιά να δούμε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης!

Ή κοινωνία θα αντιδρά καί θα μάχεται γιατί πλέον κατάλαβε!

Οι ηγέτες αγαπητοί ,γεννιούνται!
Ηγέτης δεν είναι αυτός που κάνει κατάχρηση εξουσίας καί δύναμης με προσωπικές φιλοδοξίες,αλλά αυτός πού λαμβάνει σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες συγκυρίες γιά τον λαό καί την Πατρίδα!
Ο Ηγέτης πρέπει να είναι οραματιστής καί να εμπνέει!
Ο Ηγέτης πρέπει να επικοινωνεί ειλικρινά καί κατανοητά με τον λαό του!
Ικανός αρχηγός είναι αυτός που μπορεί να αγγίζει τις καρδιές των άλλων!
Να είναι αυθεντικός,τίμιος,να έχει θάρρος,να λέει αλήθειες καί να δίνει ελπίδα στον λαό του να προχωράει μπροστά!
Να εμψυχώνει τον λαό του καί να τον ηρεμεί!

Ηγέτης δεν είναι αυτός πού κατατρομοκρατεί τον λαό του,είναι απρόσιτος,αυστηρός καί φόβητρο!
Ηγέτης δεν είναι αυτός που οδηγεί τον λαό του στον θάνατο καί τους τα λέει όλα ρόδινα!
Ένας ηγέτης κάποια στιγμή στην ζωή του μετά από χρόνια, λέει:»αυτό το έκανα εγώ» καί καμαρώνει!
Οι Σαμαροβενιζέλοι γιά τί θα καμαρώνουν άραγε; Για τις προδοσίες,γιά τις δολοπλοκίες για τα μνημόνια καί τις αυτοκτονίες;;Γιά τα χαράτσια ,την ανεργία,την πείνα,την δυστυχία καί το άρθρο 86 της ντροπής δίνοντας ασυλία γιά να γλυτώνουν από την δικαιοσύνη υπόδικοι υπουργοί καί βουλευτές καί να ξεπλένουν μεταξύ τους τις αμαρτίες τους στην Βουλή;;

Θα χρειαστούν χρόνια γιά να εκσυγχρονιστούν η Νέα Δημοκρατία καί το ΠΑΣΟΚ!

Μέχρι τότε τον λόγο τον έχει ο Αλέξης!
Αυτός ο αγώνας δρόμου του ηρωικού Αλέξη αποτελεί «ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων και στην Ελλάδα καί στην Ευρώπη!

Οι έξυπνες πολιτικές κινήσεις Τσίπρα «καλής θέλησης» στοχεύουν σε συμφωνία με τα λιγότερο επώδυνα μέτρα γιά τον δεινοπαθούντα λαό της Ελλάδας!

Μία ελληνική παροιμία λέει:»Κάλλιο νάχω στον τόπο μου ελιά καί παξιμάδι,παρά στα ξένα ζάχαρη καί να ορίζουν άλλοι «!

Ο Αλέξης είναι ο πρόεδρος αριστερού κόμματος ,πού όμως έγινε ηγέτης όλων των ελλήνων με υψηλό εθνικό καί πολιτικό επίπεδο!

Δεν διαφαίνεται συμφωνία κατά την άποψή μου ,αλλά επιδείνωση των διαπραγματεύσεων, γιατί δεν ακολουθεί την πεπατημένη ο Αλέξης ο πρωθυπουργός μας των προηγούμενων πού μας έφεραν ως εδώ(μπράβο του!) καί οι Ευρωπαίοι εξακολουθούν να είναι σκληροί καί αμετακίνητοι απέναντί μας,γιατί αυτό το δικαίωμα τους είχαν δώσει οι Σαμαροβενιζέλοι με τα Ναί σε ΟΛΑ!

Αλέξη το μεγαλειώδες ΟΧΙ του 61,3% είναι ή δύναμή σου μαζί με τις ευχές των Ελλήνων ,πού θα σε συντροφεύουν στις όποιες αποφάσεις σου!

Αλέξη είσαι αυτός ο χαρισματικός ηγέτης πού περιμέναμε!

Πάταξε την διαφθορά καί την διαπλοκή,υπέρ φορολόγησε τους πολύ πλούσιους της χώρας!

Καί επειδή άκουσα καί τους αλαζόνες της παλαιοκομματικής Νέας Δημοκρατίας με την γνωστή έπαρση να ειρωνεύονται τον Αλέξη,
Θα τους έλεγα να μαζέψουν τον κύριο Μυταράκη που χθες την νύχτα στις 1:29 στο κανάλι «Μέγα» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για εσχάτη προδοσία καί ο Νίκος Ευαγγελάτος τον υποχρέωσε να ζητήσει συγγνώμη!Αυτοί πού ευθύνονται γιά όλα τα δεινά αντί να είναι στά μπουντρούμια έχουν τεράστιο θράσος ακόμα…..Μ Α Ζ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε!!!

Αλέξη άλλαξέ τα όλα,έχεις την δύναμη!

Καί να θυμάσαι Αλέξη,: » την λευτεριά ρωτήσανε ποιάς μάνας είναι γέννα κι είπε πως τη γέννησε το ελληνικό το αίμα»(κρητική μαντινάδα),κι αν χρειαστεί πες τους» άντε γειά»,να τελειώνουμε!
Οι Έλληνες καί εκτός Ευρώ θα αισθανόμαστε Ευρωπαίοι καί θα επιβιώσουμε!
Αλέξη αξιοποίησε τα «τρία Τ της επιτυχίας ,Ταλέντο,Τόλμη ,Τύχη του Οδυσσέα Ελύτη,γιατί τα έχεις όλα!

Θεοδωροβία Πλακά

 

Πηγή: triklopodia.gr

Ετικέτες

Top Post