Στη διόπτρα της Θάλειας

Αρχηγικές «αλχημείες» στην ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα

Η απάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με την παρουσία του ΚΑΙ στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, αποδεικνύει ακόμη περισσότερο, ότι στερείται πραγματικών επιχειρημάτων.

Αναφέρει ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ότι ήταν στο Σύνταγμα, για να εποπτεύει καλύτερα και να συντονίζει τα μέτρα τάξης!!!

Ας δούμε τώρα, τι επιτάσσει η λογική και τι εφάρμοζαν όλοι οι προηγούμενοι Αρχηγοί. Αρχικά, η λογική λέει, ότι όταν είσαι εντός ενός χώρου, έχεις την δυνατότητα εποπτείας μόνο πέριξ σου δηλ. για ελάχιστα το πολύ μέτρα, αφού οι συγκεντρωμένοι σου στερούν το οπτικό πεδίο. Η εφαρμοσμένη πρακτική έως σήμερα αναφέρει, ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μόνο μέσα από το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει την δυνατότητα τόσο της πλήρους εποπτείας όλου του χώρου ενδιαφέροντος όσο και της παρέμβασης στις αστυνομικές δυνάμεις.

Εκτός αν το Κέντρο Επιχειρήσεων δεν λειτουργεί ή δεν έχει αναφέρει κάποιος στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ότι υφίσταται.

Αυτά για μην τρελαθούμε τελείως!!!

Ή όπως λέει ο λαός, «όταν η δικαιολογία είναι χειρότερη της πράξης».

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας