Απόψεις

Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.: Πάλι ¨δεν ξέρει τίποτα;¨

Της Θάλειας Χούντα

Μία από τα ίδια και πάλι με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος εμμένει στην θέση του, να μην γνωρίζει τίποτα!!! Προ ενός μηνός κατατέθηκε αναφορά – επείγουσα εκ της φύσεώς της αλλά και εκ της ρητής αναγραφής – απευθυνόμενη στον ίδιο και τώρα … ένα (1) μήνα μετά, ακόμη καμία απάντηση.

Τι και αν έγιναν τηλεφωνικές κλήσεις, τι και αν έγιναν επισκέψεις για ερώτηση, τι και αν οι καλοπροαίρετοι μίλαγαν για υπομονή – που θα πάει; θα απαντήσει. Απολύτως τίποτα! Μπράβο και πάλι Μπράβο Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ.

Φαντάζομαι, ότι έχεις αναθέσει την αναφορά αυτή σε κάποιο γραφείο του Αρχηγείου και προφανώς, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις, τι γίνεται μέσα στο κτίριο. Ποιος να παίρνει από το εσωτερικό τηλέφωνο ή ποιος να ανεβοκατεβαίνει ορόφους; Δεν βαριέσαι; Είναι μήπως η πρώτη φορά; Ποιος νοιάζεται για τον πολίτη και ας λέγεται Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Από την πολύ προστασία που μου παρέχει ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., με απήγαγαν, προσπάθησαν να με σκοτώσουν, με μαχαίρωσαν, με παρακολουθούν και ποιος ξέρει τι ξημερώνει αύριο. Α, όλα κι όλα, την προστασία του την βίωσα και την βιώνω εδώ και ενάμιση χρόνο και δόξα τον Θεό … δεν έχω παράπονο. Γνώρισα όλα τα νοσοκομεία και τις κλινικές της Αθήνας.

Επ’ ευκαιρία να σου θυμίσω, ότι με το να μην κάνεις τίποτα, απλώς συγκαλύπτεις παρανομούντες αστυνομικούς και ανέχεσαι παράνομες πράξεις και εν τέλει εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου εκεί που θα οδηγηθούν οι καταστάσεις.

Τώρα, ως προς την απάντηση που δεν δίνεις, αν και υποχρεούσαι, θα ακολουθηθεί η γνωστή οδός των Δικαστηρίων. Βεβαίως, την Υπουργική ρήση για «εδε που δεν τελειώνουν» και πάλι ποιος την ακούει; Εσύ είσαι Ο Αρχηγός και Εσύ αποφασίζεις. Μόνο που εγώ και ο κάθε πολίτης δεν είμαστε οι αστυφύλακές σου, για να εκτελούμε τις όποιες εντολές σου. Ο νόμος υπάρχει και ισχύει για όλους, ακόμη και για τους Αρχηγούς.

Μην ξεχάσω βεβαίως τα Χρόνια Πολλά για την εορτή σου και του χρόνου που θα είσαι πολίτης τέτοια ημέρα, μπορεί να συναντηθούμε κάπου, να εορτάσουμε παρέα. Ώρα θα έχεις σίγουρα, δικαιολογία όμως θα έχεις;

 

 

Πηγή: dialogoi.gr