Άμυνα Διπλωματία

Άρχισαν να ανοίγουν «νεκροταφεία κορονοϊού» στην Κωνσταντινούπολη

Τι κι αν πριν λίγες μέρες οι προσκείμενοι στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιογράφοι και «επιστήμονες» επικαλούνταν ότι το τουρκικό γονίδιο είναι άτρωτο στον κορονοϊό.

Η πραγματικότητα δεν κρύβεται και δυστυχώς ο Covid-19 έχει αρχίσει να χτυπά στη γειτονική χώρα, με τα νέα κρούσματα να εκτοξεύονται καθημερινά, καθώς την Πέμπτη το βράδυ ανακοινώθηκαν 1.196 νέα.

Όπως φαίνεται ο κυβερνητικός μηχανισμός έχει πάρει τα μέτρα του, καθώς σε διάφορες περιοχές, δήμους και προάστια έχουν αρχίσει να κατασκευάζονται πρόχειρα «νεκροταφεία κορονοϊού».

Ειδικότερα όπως αποκαλύπτουν κάτοικοι από το δήμο του Μπακλατζί, Μπεϊκιόζ της Κωνσταντινούπολης, ήδη ένα τέτοιο νεκροταφείο έχει φτιαχτεί, με όλη την προχειρότητα που θα μπορούσε να επιστρατευτεί.

Οι ντόπιοι αν και αντέδρασαν στην δημιουργία του, καθώς είναι, όπως θεωρούν πολύ κοντά στα σπίτια τους, αλλά και πολύ κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως το γειτονικό Ουμράνιε, δέχτηκαν επίσκεψη από τα τουρκικά ΜΑΤ.

Όπως αποκαλύπτουν οι ντόπιοι ήδη στο νεκροταφείο κορονοϊού έχουν θαφτεί πάνω από 25 νεκροί του κορονοϊού ενώ άλλοι τόσοι τάφοι έχουν ήδη ετοιμαστεί.

Πέτρος Κράνιας

Πηγή: https://www.capital.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post