Εμπαπέ: Η μητέρα του έκανε retweet μήνυμα που μιλούσε για αποχώρηση απ’ την Παρί


Το ζήτημα του Κιλιάν Εμπαπέ εξελίσσεται σε σίριαλ αποχώρησης για ακόμα μία φορά, παρότι στην Παρί προσπάθησαν να το “μαζέψουν” με δηλώσεις και διαρροές των διοικούντων πριν από την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Ο Τύπος της χώρας καταπιάνεται ενδελεχώς με το θέμα και την Πέμπτη η Equipe δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ που σαφορά τη δυσφορία του Γάλλου επιθετικού και τη συμπεριφορά του εντός του συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι είναι απομονωμένος και η διάθεσή του αλλάζει από μέρα σε μέρα.

Ένας ενημερωτικός λογαριασμός στο Twitter επανέλαβε μέρος του ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, για να λάβει απάντηση από έναν χρήστη της πλατφόρμας με το εξής μήνυμα: “Η χρησιμότητα των πληροφοριών έχουν στόχο την άδικη κριτική στον Κιλιάν; Μία απόδειξη ότι όλα οδηγούν σε μία βρώμικη καμπάνια που προκαλεί απέχθεια στον Κιλιάν και τον ωθεί προς την αποχώρηση”.


if (agora && pameStoiximaPgs){
agora.remove();
}

Το συγκεκριμένο μήνυμα του χρήστη Islem Yarichen έκανε retweet η μητέρα του Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, προκαλώντας νέο κύκλο συζητήσεων σχετικά με το αν ενστερνίζεται το περιεχόμενό του.

Εμπαπέ: Η μητέρα του έκανε retweet μήνυμα που μιλούσε για αποχώρηση απ' την Παρί


Η μητέρα του Εμπαπέ συχνά στηρίζει τον γιο της και επιτίθεται σε ΜΜΕ για δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούν, όμως στην προκειμένη περίπτωση το μήνυμα που έκανε retweet αναφερόταν και σε πρόθεση αποχώρησης του 23χρονου διεθνή και η κίνησή της ίσως πρόκειται για έμμεση επιβεβαίωση των σκέψεών του.

Πηγή: sport24.gr