Το SPORT24 παρέα με τη LIERAC HOMME πάνε εκδρομή και σε καλούν να δώσεις το “παρών” σε μία εξόρμηση γεμάτη εκπλήξεις


Το SPORT24 είναι έτοιμο μαζί με το αγαπημένο σας team να κάνει ένα τριήμερο break και να ταξιδέψει παρέα με 16 τυχερούς αναγνώστες σ’ έναν χειμερινό προορισμό σε νομό της Πελοποννήσου, επαναλαμβάνοντας τη περσινή εξόρμηση στην Αχαΐα, που μας άφησε αξέχαστες μνήμες.

Έξι αγαπημένοι δημοσιογράφοι του SPORT24: Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βασίλης Σκουντής, Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου θα είναι στο team το οποίο μαζί με τους αναγνώστες (8 αναγνώστες plus κάποιον φίλο τους) θα περάσει ένα τριήμερο σαν παρέα.

Το SPORT24 παρέα με τη LIERAC HOMME πάνε εκδρομή και σε καλούν να δώσεις το

Από τη μεγάλη αυτή παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει για ακόμη μία φορά η ανδρική σειρά περιποίησης LIERAC HOMME, που πέρυσι μας είχε βοηθήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου να μάθουμε τα πάντα για την ανδρική περιποίηση.


if (agora && pameStoiximaPgs){
agora.remove();
}

Το SPORT24 παρέα με τη LIERAC HOMME πάνε εκδρομή και σε καλούν να δώσεις το

Οι τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα, ενώ η μεγάλη έκπληξη είναι ότι με την ανδρική σειρά περιποίησης LIERAC HOMME θα κάνουμε rafting.

Αν θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έρθει παρέα με έναν φίλο του στον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για ένα ΠΣΚ παρέα με το SPORT24, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.


Πηγή: sport24.gr