Αρχή Δια του Αρχηγού Σώματα Ασφαλείας

«Άξιοι» ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο ΓΑΔΑρχης!

της Θάλειας Χούντα

Τα κατάφερε και πάλι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., να βάλει χωρίς λόγο την Αστυνομία στο μέσον μιας υπόθεσης, η οποία δεν την αφορούσε επί της διαδικασίας αλλά μόνο επί της ασφαλούς διεξαγωγής. Και για να μην αδικήσουμε κανέναν, ο ΓΑΔΑρχης ακολούθησε κατά βήμα, αν δεν ήταν ένα βήμα μπροστά.

Τι δουλειά είχε η ΕΛ.ΑΣ., να δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Αθήνας; Από πού και από πότε έχει αυτή την αρμοδιότητα; Άλλο η εσωτερική πληροφόρηση και ενημέρωση και άλλο η δημόσια τοποθέτηση. Το έκανε αρχικά στη Θεσσαλονίκη και προκλήθηκε μεγάλος θόρυβος. Το επανέλαβε στην Αθήνα και πλέον «έκλεψε» τις εντυπώσεις! Μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας έχει αρχίσει τον … σχολιασμό επί της δημόσιας αυτής τοποθέτησης και σίγουρα, τα σχόλια δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Αντί να ασχολείται ο κόσμος, με την επιτυχή υπηρεσιακή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στο συλλαλητήριο, ο Αρχηγός και ο ΓΑΔΑρχης του κατόρθωσαν και κέρδισαν τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας.

Για όλους αυτούς που λένε, ότι η πράξη αυτή είναι το «ελάχιστο ευχαριστώ» του Αρχηγού στην Κυβέρνηση για την παραμονή του στην θέση του … Για όλους αυτούς που λένε, ότι η πράξη αυτή είναι η «καλή διαγωγή» του ΓΑΔΑρχη στην Κυβέρνηση, που τον κράτησε έστω και υποστράτηγο και δεν τον αποστράτευσε … Όχι. Δεν ισχύουν αυτά! Όποιος τα λέει, είναι κακοπροαίρετος! Το ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί, να απαξιώσει την συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο, βασισμένη στα στοιχεία της Αστυνομίας, είναι … σύμπτωση. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο ΓΑΔΑρχης του είναι ¨Άξιοι¨.

Και όλη η κοινωνία που γελάει με τον αριθμό του ΓΑΔΑρχη και σατιρίζει, είναι ανάξια και κουτή. Μόνο αυτός γνωρίζει! Με Αρχηγική συνεπικουρία πάντα!

Αύριο στο Μαξίμου για τα εύσημα!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας