Συνεντεύξεις

Danny Ntarlas: Ένας τραγουδιστής με αστείρευτο ταλέντο, που θα κάνει τις καρδιές σας να χτυπούν σε ρυθμό “Dum – Dum”

Συνέντευξη στη Μαρία Σμυρνιωτάκη

Μίλησε μας για τη σχέση σου με τη μουσική. Είναι κάτι που ήθελες από παιδί να κάνεις ή προέκυψε στη πορεία;

Η σχέση μου με τη μουσική υπάρχει από τα 6 μου … Σε αυτή την ηλικία ξεκίνησα πιάνο και στην πορεία να παίζω σε μικρά παιδικά μιούζικαλ στην Κρήτη. Στα δέκα μου θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που είπα “ θέλω να γίνω τραγουδιστής “ και από τότε δεν νομίζω να άλλαξα πορεία … και στα 19 μου αποφάσισα να το σπουδάσω στο εθνικό ωδείο .

13592289_10210302124054043_1821325320572051771_n

Ο κόσμος σε γνώρισε στα πλήκτρα του group RadioAct, το οποίο και αποτελείται από άτομα που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό. Θες να μας μιλήσεις γι’ αυτή σας τη συνεργασία και για το πως εξελίχθηκε;

Οι RadioAct βασικά οι MineTrap ήταν ένα συγκρότημα που μου πρόσφερε αρκετές εμπειρίες και αρκετή αναγνωρισιμότητα από το κοινό Ήταν μια μπάντα που φτιάχτηκε από νέα παιδιά που ήταν μια τρομερή παρέα που σκοπό είχαν να φέρουν την ξένη alternative rock στην Ελλάδα και να ζήσουν το όνειρο”. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία αλλά όλα έχουν το τέλος τους και εγώ ένιωσα πως έπρεπε να γυρίσω σελίδα γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πληκτράς αλλά επαγγελματίας τραγουδιστής και μουσικός.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο σου τραγούδι με τίτλο “Dum – Dum”. Πως αποφάσισες να κυκλοφορήσεις ένα τραγούδι με ξενόγλωσσο στίχο, σε μία χώρα όπου ούτε καν ο ελληνικός στίχος δεν επιβιώνει;

Περνάω μια φάση στη ζωή μου που χρειάζομαι χαρά, οπότε ήθελα να γράψω ένα χαρούμενο τραγούδι ένα φρέσκο και καλοκαιρινό τραγούδι. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν γλώσσες στη μουσική που επιβιώνουν αλλά μουσική που επιβιώνει. Αν ένα τραγούδι είναι όμορφο και έχει φτιαχτεί με μεράκι αυτό θα φανεί, αν πάλι κάτι είναι τσαπατσούλικο τότε θα θαφτεί. Πιστεύω σε καλύτερες μουσικές μέρες και θέλω να είμαι μέρος αυτού.

 

Πως εμπνεύστηκες αυτό το τραγούδι;

Από την φάση της ζωής μου… Χαρούμενη !!

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, ανάλαφρο και χαρούμενο τραγούδι λοιπόν, το οποίο με το πρώτο άκουσμα του σε ξεσηκώνει. Υπάρχει περίπτωση να σε ακούσουμε και σε μία μπαλάντα; Ξέρω ήδη πως έχεις κάνει αρκετά covers, τα οποία έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες views στο κανάλι σου στο Youtube!

Το “halo”  (Beyonce), είναι το πρώτο μου cover .. πάει εξαιρετικά και ποτέ δεν περίμενα να φτάσει τα 310.000 views. Ήδη ετοιμάζω τα επόμενα τραγούδια μου  και έχω και αρκετά στο συρτάρι. Σίγουρα νομίζω το φόρτε μου είναι οι μπαλάντες οπότε το επόμενο μάλλον μπαλάντα θα είναι.

 

Το επόμενο βήμα σου; Συνεργάζεσαι με κάποια δισκογραφική εταιρία ή λειτουργείς αυτόνομα;

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το Dum Dum σε remix από έναν γνωστό dj και από δισκογραφική , δυστυχώς λόγω καλοκαιριού το επίσημο VEVO κανάλι μου στο YouTube θα καθυστερήσει αλλά θα κυκλοφορήσει. Δισκογραφικά έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες σκέφτομαι , μα προτιμώ να λειτουργώ αυτόνομα διότι έτσι νιώθω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που εγώ θέλω , ενώ δεν θέλω να έχω καλλιτεχνικούς περιορισμούς ..

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας