Ελλάδα

Δασκάλα στη Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες τα αγόρια!

Ισοπεδώνουν αρχές και αξίες. Η θολοκουλτούρα των διεστραμμένων διαλύει τον Ελληνισμό

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλα στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Αυτό το είδαμε και με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, που έγινε πλέον νόμος του κράτους.

Το νομοσχέδιο στήριξαν επί της αρχής τα κόμματα της πλειοψηφίας, όπως επίσης ΔΗΣΥ, Ποτάμι και ΝΔ. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ η Ένωση Κεντρώων συνασπίστηκε με την Χρυσή Αυγή καταψηφίζοντας. Ως προς την ονομαστική ψηφοφορία για το επίμαχο άρθρο, το αποτέλεσμα είναι 161 υπέρ, 103 κατά, 3 «παρών και 36 απόντες.

Ήταν πολύ προσεχτικά διατυπωμένο το «περιτύλιγμα» κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου με τον τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας», το οποίο ήρθε συμπληρωματικό στον νόμο του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν στην κοινωνία από το νομοσχέδιο αυτό είναι πολλά, γιατί εκείνο που συνέβη σήμερα στη χώρα μας δεν κινείται στα πλαίσια της φυσικής και της απλής λογικής, αλλά στη σφαίρα του παραλόγου

Πλέον, την σκυτάλη ανέλαβαν και οι καθηγητές, αφού πρώτα το πολιτικό προσωπικό της χώρας άνοιξε τον δρόμο.

Σύμφωνα με το lesvospost, σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση δασκάλας δημοτικού σχολείου για την ετήσια σχολική εορτή σε χωριό της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η δασκάλα αποφάσισε η σχολική ετήσια εορτή για το κλείσιμο της χρονιάς να είναι ιδιαίτερη.

Στην θεατρική παράσταση που θα κάνουν τα παιδιά της έκτης του εν λόγω Δημοτικου Σχολείου τα παιδιά θα αλλάξουν…. φύλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η δασκάλα αποφάσισε στην θεατρική παράσταση τα αγόρια να ντυθούν με φούστες (κορίτσια) και τα κοριτσάκια με παντελόνια (αγόρια).

Πάντως ένα αγοράκι αντέδρασε αλλά η δασκάλα ανένδοτη του απάντησε πως αν δεν λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση δεν θα εκφωνήσει ούτε ποίημα.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε να δομήσετε κύριοι; Δεν πρέπει να περάσει. Η Ελλάδα έχει ιστορία, όσο και εάν κάποιοι θέλουν να την σβήσουν.

Πηγή: https://www.pentapostagma.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας