Απόψεις

Δεν είναι Εθνικά ωφέλιμο να αναπαράγουμε τις δηλώσεις των Τούρκων…

Άρθρο του επίτιμου ΑΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΙΑΖΙΑ,

Στα ΙΜΙΑ, δυστυχώς φέτος  οι ταγοί της Χώρας δεν μετέβησαν να καταθέσουν Στεφάνι, στον υγρό τάφο όπου ΑΦΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, οι τρεις Έλληνες ήρωες ,το βράδυ των Ιμίων, τον παγωμένο Ιανουάριο του 1996. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ…

Η επίσκεψη στον υγρό τάφο των Ιμίων, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους τρεις αθάνατους ήρωες-υπερασπιστές του Ελληνικού Αιγαίου μας.

Η χώρα μας όμως έχει καταληφθεί από φοβικά σύνδρομα με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, η οποία και τώρα είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Δεν μας αφορά τι δήλωσε για το θέμα ο Ερντογάν, αν έστειλε μήνυμα η όχι,αλλά τι έπραξαν οι ΗΓΕΤΕΣ της Χώρας μας, αυτή την ημέρα, που ταυτόχρονα είχαμε καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο. Θεώρησαν σωστό να συνεχίσουν την πολιτική κατευνασμού… παρά να υψώσουν το εθνικό ανάστημα της  Χώρας.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ  οι ταγοί της Χώρας, γνωρίζουν μόνο να επικαλούνται «το Διεθνές Δίκαιο», να εκφωνούν πατριωτικές κορώνες, δίχως νόημα και περιεχόμενο… αλλά φοβούνται να τιμήσουν τους ΗΡΩΕΣ μας, στον τόπο της θυσίας, υποδηλώνοντας με την φυσική τους παρουσία συγχρόνως την εθνική κυριαρχία στην περιοχή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ… «στρατηγική Ψυχραιμία»…

Οι οπαδοί του κατευνασμού και οι πάσης φύσης «ειρηνιστές» πρέπει να καταλάβουν ότι, η αποφασιστική απάντηση στις προκλήσεις του Ερντογάν είναι η μόνη εθνική πολιτική.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…..

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας