Σώματα Ασφαλείας

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο Συνταγματάρχης Αδακτυλίδης εκτός Προ.Πο.

Της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Ο Flaubert είχε σημειώσει, ότι οι πιο ένδοξες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου δεν είναι οι λεγόμενες μέρες επιτυχίας του, αλλά, περισσότερο, οι μέρες εκείνες που, αδικημένος και απελπισμένος, αισθάνεται, να μεγαλώνει μέσα του η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικές Νίκες.

Πριν ένα χρόνο, ακριβώς, υπήρξα σε αυτή τη κατάσταση. Αδικημένη από κρατικούς λειτουργούς που αρνούνταν, να κάνουν τη δουλειά τους, αηδιασμένη από αξιωματικούς που με εκβιάζανε και τέλος, απελπισμένη μιας και η σκέψη ότι τελικά η μάχη χάθηκε και οτι το «κακό» κέρδισε, για μια ακόμα φορά, μονοπωλούσε το κεφάλι μου.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, είχα δύο επιλογές. Είτε, απογοητευμένη και κουρασμένη να παρατήσω τον αγώνα μου για διαλεύκανση της υποθέσεως μου και για κάθαρση της ΕΛ.ΑΣ. είτε να βρω δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου, να θέσω νέους στόχους, να συνεχίσω..

Έτσι κι έγινε.. Συνέχισα!

Σήμερα, νιώθω δικαιωμένη.

Ένα χρόνο μετά, οι μάχες κερδίθηκαν και χρονικά και ουσιαστικά.

Το δεξί χέρι του αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Συνταγματάρχης Π. Αδακτυλίδης δεν είναι πια στο Yπουργείο. Αποχώρησε! Ή καλύτερα, τον αποχωρήσανε!! Μετά την εμπλοκή της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω αμέριστη εμπιστοσύνη, ο συγκεκριμένος έχασε «τα αβγά και τα πασχάλια», δεν εμφανίστηκε ούτε καν στο Δικαστήριο, να υπερασπιστεί τον εαυτό του και οδηγήθηκε στην αποχώρηση από τη νευραλγική θέση που κατείχε στο πλάι του Νίκου Τόσκα.

Σήμερα οπότε, είναι ημέρα Γιορτής!

Αυτή η μεγάλη μου επιτυχία δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν δεν είχα την αμέριστη συμπαράσταση καθαρών και τίμιων ενστόλων που έσπευσαν στο πλευρό μου. Αυτό, αποτέλεσε και τη πηγή της δύναμης που βρήκα μέσα μου.

Αυτή είναι και η δύναμη μου: Η στολή και το Εθνόσημο, που με μεγάλωσαν ως κορίτσι και με άνδρωσαν (αν και γυναίκα).

Αυτή η Νίκη αφορούσε μια μόνο μάχη. Υπάρχουν πολλές ακόμα που έχω κληθεί, να δώσω. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, μαζί με καθαρά μέτωπα και Ελληνικές καρδιές θα συνεχίσω …και θα κερδίσω. Και αυτό αποτελεί υπόσχεση.

Alors, c’est la guerre!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας