Επίτιμη Δημότης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης η Νάνα Μούσχουρη – Πλήθος επωνύμων στην τελετή (φωτογραφίες)


Επίτιμη δημότης του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ανακηρύχθηκε χθες βράδυ η μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τη διεθνή καριέρα και αναγνώριση, Νάνα Μούσχουρη.

Στην εκδήλωση προς τιμήν της που πραγματοποιήθηκεστο δημαρχείο, της απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ομόφωνη απόφασή του.

νανα

Η κ. Μούσχουρη ευχαρίστησε τον δήμο και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη και την αναγνώριση που της προσέφεραν. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, όταν επισκεπτόταν με τη μητέρα της τη Βουλιαγμένη και τις όμορφες αναμνήσεις που είχε από την πόλη.

Αναφέρθηκε στα πρώτα βήματά της στη μουσική και στις συνεργασίες με τους συνθέτες Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Κατσαρό, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

nana

Παρόντες ήταν ακόμη οι Γιώργος Νταλάρας, Νίκος Αλιάγας, Μάριος Φραγκούλης, ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου, ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο π. πρέσβης του Καναδά Ρόμπερτ Πεκ κά. 

nana

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Ιωνία», όπου το κοινό παρακολούθησε ένα σύντομο βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της Νάνας Μούσχουρη και έκλεισε με την παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, που τραγούδησε κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

nana

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News