Πολιτική

Εν αναμονή υπουργοί…

Έρχεται δομικός ανασχηματισμός;

Για όσους αγωνιούν για τον ανασχηματισμό και δεν μπορούν να κοιμηθούν, ο Βηματοδότης αναφέρει τα εξής:

Μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θεωρώντας ίσως ότι έχει κάπως… μπαλώσει την κατάσταση μετά τη συμφορά και το θανατικό στο Μάτι, έδωσε άδειες στους κουρασμένους βουλευτές του και τους άφησε να πάνε διακοπές. Τους ζήτησε μόνο να μη φύγουν όλοι μαζί. Ενα κλιμάκιο πήρε το ελεύθερο να φύγει και να επιστρέψει ως τις 21 Αυγούστου (μπορεί να θέλει κάποιο κοινό για να γιορτάσουν μεταξύ τους την έξοδο από τα μνημόνια…) και το επόμενο καλείται να είναι στην Αθήνα έως τις 25 του μηνός. Να υποθέσει κανείς ότι ύστερα από αυτή την ημερομηνία θα γίνει ο ανασχηματισμός; Πιθανότατα. Αν βεβαίως έχουν βρεθεί πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση…

Εκείνο που σιγοψιθυρίζουν πάντως στα πολιτικά γραφεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι φήμες ότι ο κ. Τσίπρας θα κινητοποιήσει τη γενιά των… 30άρηδων plus.

Τη νέα φουρνιά στελεχών δηλαδή (Ζαχαριάδης, Ηλιόπουλος, Σβίγγου κ.λπ.) που εικάζεται ότι θα μπουν στην κυβέρνηση. Και κάποιοι κακεντρεχείς… μεσήλικοι και πιο πάνω λένε με νόημα: «Μόνο η ηλικία μετρά; Το μυαλό, οι σπουδές και η πείρα θα πεταχτούν στο καλάθι;»
Στόχος του πρωθυπουργού φάινεται να είναι πάντως να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό που θα δίνει την αίσθηση του νέου ξεκινήματος και δεν θα είναι σαν το παιχνίδι με τις… μουσικές καρέκλες.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας