Ελλάδα

Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά στον Εθνικό Κήπο – Ανήκουν σε εξαφανισμένο από το 2015 αλλοδαπό

Διάσπαρτα ανθρώπινα οστά εντόπισαν οι υπεύθυνοι του Εθνικού Κήπου, μεταξύ των οποίων ένα κρανίο και ένα μέρος του ποδιού ενός άνδρα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέλεξαν τα οστά, ενώ μετά τις πρώτες αναλύσεις του γενετικού υλικού προέκυψε ότι αυτά ανήκουν σε έναν αλλοδαπό με το όνομα Κοζίκι Σοκόλ, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2015.

Τα οστά αναζητούνται από τις αρχές του Ιανουάριο του 2017, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου είχαν εντοπιστεί και άλλα διάσπαρτα οστά σε άλλο σημείο του Εθνικού Κήπου.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν πραγματοποιηθεί έρευνες με ειδικά εκπαιδευόμενο σκύλο κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί και διάφορα έγγραφα τα οποία όμως δεν αποδείκνυαν την ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, μετά τον θάνατό του, τον κατασπάραξαν ζώα. Η υπόθεση ερευνάται από την ασφάλεια Αττικής και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων για την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που έκρυβαν την σορό του για δυο χρόνια.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Δέσποινα Λάππα

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας