Διεθνή

Έσωσαν τον εγγονό του από τον καρκίνο και τους δώρισε 800.000 ευρώ!

Τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος έζησε ο 72χρονος Αλφρέντο Αουρέλι, όταν έμαθε ότι ο μόλις δύο ετών εγγονός του πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Με το που έγινε η διάγνωση ξεκίνησε ένας μεγάλος Γολγοθάς για την οικογένεια του Ιταλού επιχειρηματία, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Γκαζλίνι να κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να του σώσουν τη ζωή.

Αμέσως όλοι μετακόμισαν στη Γένοβα, όπου βρίσκεται το νοσοκομείο και διαθέτει ειδική μονάδα στη νευροογκολογία. Οι προσπάθειες των γιατρών και η δύναμη του μικρούλη απέφεραν καρπούς και η μεγάλη μάχη εναντίον του καρκίνου κερδήθηκε πανηγυρικά.

«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στη Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ο εγγονός μου πηγαίνει τώρα Δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», δήλωσε περιχαρής ο παππούς Αλφρέντο.

Για να δείξει μάλιστα έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς δώρισε αρχικά 500.000 ευρώ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού και κατόπιν άλλες 300.000 ευρώ, αφού διαπίστωσε πως τα χρήματα  αυτά αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο για τη βελτίωση των υποδομών και τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου.

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post