Σώματα Ασφαλείας

Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ.: έρχονται μετακινήσεις;

της Θάλειας Χούντα

Πολλές είναι οι πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν τις επικείμενες μετακινήσεις από και προς την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στον οποίο υπάγεται η υπηρεσία, για μία ακόμη φορά, θα παραμείνει σταθερός στο ¨δόγμα¨ του, να μην λέει ποτέ «όχι» σε τίποτα, οπότε και θα συνηγορήσει.

Υπάρχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως μία άτυπη προϋπόθεση για τις μετακινήσεις προς τους Αδιάφθορους, οπότε μην χαίρεστε προκαταβολικά οι επιθυμούντες μετάθεση. Απαραίτητη προϋπόθεση για προτίμηση είναι η προηγούμενη υπηρεσία στην Δίωξη Ναρκωτικών!

Ας δούμε, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές, αν θα υλοποιηθεί η συνένωση με την αντίστοιχη υπηρεσία του Λιμενικού και τότε, θα γίνει κατανοητή και η ύπαρξη της πιο πάνω προϋπόθεσης.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας