Εθνική Άμυνα Κυρίως Θέμα

Έβρος: Εξαγριωμένοι αλλοδαποί φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» – Ψεύδη Τούρκων για νεκρούς και τραυματίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος της προπαγάνδας από τα τουρκικά ΜΜΕ κατά της Ελλάδας για δήθεν νεκρούς στις Καστανιές από πυρά Ελλήνων στρατιωτών.

Όπως λένε τουρκικές ιστοσελίδες ο έπαρχος της Αδριανούπολης ανακοίνωσε ότι οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν ένα «μετανάστη» και τραυμάτισαν ακόμη πέντε!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Επιτροπής της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» για την οποία έκανε δηλώσεις ο βοηθός επικεφαλής Hakan Cavusoglu από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί οι ελληνικές αρχές χρησιμοποίησαν για να κτυπήσουν τους «πρόσφυγες» χημικά, πλαστικές σφαίρες και πραγματικές σφαίρες!

Μάλιστα όπως λένε 6 άτομα τραυματίστηκαν, σε αντίθεση με τα 5 που ανέφεραν αρχικά, εκ των οποίων τρία κτυπ0ήθηκαν στα πόδια, ένα στην βουβωνικη χώρα, ένα στο κεφάλι και ένα στο στήθος.

Το ανησυχητικό όμως της υπόθεσης είναι πως στο  βίντεο που δημοσίευσαν οι Τούρκοι φαίνεται μια μεγάλη ομάδα των «προσφύγων»  ενώ μεταφέρει ένα άτομο να φωνάζουν την ιαχή των εξτρεμιστών μουσουλμάνων «Αλλαχου Ακμπαρ» θυμίζοντας το όλο σκηνικό Συρία!

Βέβαια ο στόχος της Τουρκίας είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε Συρία και αυτό θα το επιχειρήσουν με κάθε τρόπο.

Πρόκειται πλέον όχι για υβριδικό πόλεμο, αλλά δυστυχώς οδηγείται σε πραγματικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε κάποιος θα εξοπλίσει αυτά τους εξτρεμιστές αυτούς μουσουλμάνους.

Την ίδια ώρα στην γραμμή των συνόρων το θράσος των αλλοδαπών, είναι τόσο μεγάλο που  φτάνουν σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από τους Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι φρουρούν τα ελληνικά σύνορα με ένα μάλιστα εξ αυτών φωνάζει «Μητσοτάκης» στους στρατιώτες.

Σε απόσταση δύο μέτρων φτάνουν οι αλλοδαποί από τους Έλληνες στρατιώτες!

Πηγή: https://www.pronews.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας