Εθνικά Θέματα

Γιατί οι μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας στοχοποίησαν Έλληνα συνταγματάρχη και τον Μπάμπη Καραθάνο (photo)

Το βαθύ αλβανικό κράτος σε μια προσπάθεια του συκοφάντησης πολλών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έδωσαν ηχηρό παρών στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες, προκαλεί και πάλι.

Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com, φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν σήμερα στις Βουλιαράτες.

Όπως αναφέρει ο Llalla, ο Έλληνας πρώην ανώτερος αξιωματικός τράβηξε φωτογραφία από την περιοχή με την ελληνική σημαία και την έστειλε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας  δήθεν αντι-Αλβανικά συνθήματα.

«Υπάρχει η υποψία ότι συνοδεύεται από άλλα μέλη της διμοιρίας του, που είναι χωρίς στολή, να καλούν κατά των αλβανών», δηλώνει στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ο γνωστός Αλβανός ιστορικός και ανθέλληνας Αρμπέν Λάλα.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει και τον πρώην επικεφαλής της οργάνωσης ΣΒΕΦΑ Μπάμπη Καραθάνο, τον οποίο κατονομάζουν ως εχθρό της Αλβανίας.

Οι αλβανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες εργάζονται πυρετωδώς αυτές τις ημέρες, βρήκαν στο λογαριασμό του Καραθάνου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, την έκκληση του για διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία την ημέρα της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα.

Όλα αυτά δείχνουν τον φόβο και την ταραχή που διακατέχει τους Αλβανούς αξιωματούχους μη τυχόν διεθνοποιηθεί και ανακινηθεί ξαφνικά ξανά θέμα για την αυτονομία της Β.Ηπείρου.

Για αυτό και επιδίδονται συστηματικά εδώ και τόσες ημέρες σε κατάπτυστα άρθρα για την παρουσία «εξτρεμιστών” Ελλήνων, μόνο και μόνο επειδή μιλούν για την ‘Βόρεια Ήπειρο” και όχι για την ‘Νότια Αλβανία”.

Πρόκειται σαφώς για αλβανική προπαγάνδα του χειρίστου είδους η οποία με προτροπή πιθανόν και Τούρκων «συμβούλων», οι οποίοι είναι γνωστό  ότι «σουλατσάρουν” στην χώρα, έχει έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολλών σκανδάλων του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Πηγή: https://www.crashonline.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας